Grid star
eveniment

VIRGIL, IN LUMEA LUI – Declaratia zilei a fost oferita de ministrul Economiei Virgil Popescu: PNL castiga alegerile, PSD a taiat curentul

Declaratia zilei de 6 decembrie 2020, ziua alegerilor parlamentare, a fost oferita de ministrul Economiei Virgil Popescu (foto). Desi PNL a pierdut alegerile parlamentare in fata PSD, Virgil Popescu s-a impaunat pe pagina sa de Facebook, sustinand ca...PNL a castigat alegerile.

Astfel, la scurt timp dupa inchiderea urnelor Virgil Popescu a anuntat ca “PNL castiga alegerile”, in conditiile in care dezastrul liberalilor se prefigura tot mai clar. “Voturile voastre ne bucura, dar ne si responsabilizeaza. Urmeaza 4 ani de constructie, de dezvoltare! Avem treaba!”, a scris Virgil Popescu. De asemenea, acesta s-a exprimat speranta ca PNL va reusi sa invinga PSD in judetul sau, Mehedinti. Totusi, Virgil Popescu s-a plans de dificultatile pe care PNL le intampina, sustinand ca in primariile conduse de PSD se taie curentul, astfel incat sa nu se poata face numararea voturilor.

Ulterior, intr-o alta postare, acelasi ministru al Economiei Virgil Popescu a revenit cu picioarele pe pamant, recunoscand ca in Mehedinti PNL a pierdut cu brio in fata PSD. Mai exact, in Mehedinti, PNL a luat 35%, in timp ce PSD a obtinut 40% din voturi.

Iata prima postare a ministrului Economiei Virgil Popescu, de duminica noapte, 6 decembrie 2020:

“Va multumim pentru increderea acordata: PNL castiga alegerile parlamentare! Voturile voastre ne bucura, dar ne si responsabilizeaza. Urmeaza 4 ani de constructie, de dezvoltare! Avem treaba! In judetul Mehedinti avem speranta ca vom invinge PSD-ul! Speram intr-o victorie a noastra, a tuturor. In victoria binelui, a dezvoltarii!

P.S. Vreau sa trag un semnal de alarma, catre cei de la PSD. Asa cum spuneam hotul striga hotii! Dupa ce toata ziua ne-au atacat nefondat, acum, brusc, cand trebuie sa inceapa numaratoarea voturilor, a fost intrerupt curentul in mai multe comune, din judetul Mehedinti, conduse de primari PSD! Aveti grija! Nu veti mai putea fura!”

Iata a doua postare a ministrului Economiei Virgil Popescu, de luni, 7 decembrie 2020:

“Vreau sa le multumesc mehedintenilor care au iesit la vot si celor care ne-au acordat increderea!

Potrivit rezultatelor, PNL Mehedinti a obtinut peste 35%.

Este un scor care demonstreaza in primul rand ca va doriti altceva, ca vreti ca judetul nostru sa se dezvolte, sa lase in urma lehamitatea si sa puna umarul la construirea unui trai mai bun. Ne-ati demonstrat ca vreti sa ne uitam mai mult spre Vest.

Va asigur ca ma voi preocupa si pe viitor sa va reprezint interesele, sa implementam cat mai multe proiecte care sa aduca noi locuri de munca.

Vreau sa le multumesc si colegilor din PNL pentru implicarea totala de care au dat dovada in aceasta campanie, iar rezultatul obtinut plaseaza judetul Mehedinti in primele 5 din tara”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani