Grid star
camere de comert

WEBINAR INCOTERMS – Camera de Comert, sprijin pentru companii

Camera de Comert si Industrie a Romaniei organizeaza, in data de 4 martie, intre orele 09:30 – 15:30, un webinar dedicat regulilor ICC Incoterms 2020, care au in vedere utilizarea conditiilor de livrare in comertul intern si international in scopul facilitarii tranzactiilor comerciale.
 
Incoterms 2020 ofera, de asemenea, o prezentare mai simpla si mai clara a conditiilor de livrare, cu un limbaj revizuit, o introducere extinsa si note explicative, iar articolele sunt reordonate pentru a reflecta mai bine logica unei tranzactii de vanzare. Incoterms 2020 este prima editie care include o prezentare „orizontala”, grupand articolele similare pentru a permite utilizatorilor sa vada clar diferentele de tratare a problemelor particulare fiecarei din cele 11 reguli Incoterms.

Inscrierea, prin formular online

 Potrivit CCR, webinarul se adreseaza angajatilor companiilor care activeaza in departamentele de export, import, vanzare, desfacere, marketing, juridic, financiar-contabil, precum si personalului din firmele de transport si logistica, companiilor de asigurare, declarantilor vamali, etc. De asemenea, webinarul este util personalului bancar din departamentele de plati externe, garantii, finantarea comertului international, juridic, front office, angajatii din retea care interactioneaza cu clientii IMM si corporatii si oricarei persoane interesate de tematica abordata.
 
Inscrierea la curs se face prin completarea unui formular online care poate fi regasit la aceasta adresa:
https://ccir.ro/event/incoterms-2020-noutati-provocari-si-oportunitati-11/

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani