Grid star
eveniment

AU CRESCUT PRETURILE – Surpriza? Premierul Citu: „Cea mai buna perioada pentru romani abia incepe” (Document)

"Cea mai buna perioada pentru romani abia incepe”, scrie premierul Florin Citu pe Facebook, si se lauda ca FMI estimeaza o crestere economica in 2021 de 7% . Evident, sub mandatul sau.
Numai ca au crescut preturile. Anuntul a fost facut de Institutul National de statistica.
Pe langa cresterea preturilor, romanii „se bat” ca sa isi poata face analize medicale, si asta pentru ca bugetul alocat se epuizeaza rapid. Dar, potrivit premierului, Romania este pe drumul cel bun.

Iata ce spune INS

"In luna aprilie 2021, preturile productiei industriale pe total (piata interna si piata externa) au crescut cu 1,2% fata de luna martie 2021.

Tot in luna aprilie 2021, comparativ cu luna aprilie 2020, preturile productiei industriale pe total (piata interna si piata externa) au crescut cu 7,9%".

Citu, optimist

In urma cu cateva zile, Florin Citu ii felicita pe romani. Nu-i intreba daca au apa calda sub mandatul primarului Nicusor Dan sustinut de PNL-USR-PLUS, nu-i intreba pe pensionari daca le ajung banii, si nici nu pomenea nimic de romanii care nu-si pot face analizele medicale pentru ca fondurile se epuizeaza rapid. Doar se lauda:

"FMI, estimari WOW pentru Romania in 2021! Felicitari, romani!
FMI estimeaza o crestere economica in 2021 de 7% (cu 3 pp peste estimarile initiale) si un deficit bugetar de 6.8% (vs.7.2% estimare initiala).
FMI CONFIRMA, Romania are cea mai mare crestere economica din UE.
Rezultatul reformelor implementate incepe sa se vada. Romania merge in directia buna.
Am estimat ca masurile pe care le luam in aceasta guvernare vor duce la cea mai buna perioada pentru economia Romaniei din ultima suta de ani. Asa o sa fie.
Cea mai buna perioada pentru romani abia incepe. Ma voi asigura ca urmeaza cel putin 8 ani de guvernare pe principii liberale. Iar de rezultatele acestei guvernari vor beneficia toti romanii”.

*Comunicatul INS

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani