Grid star
eveniment

BARICADA DE LA INTER NU A DISPARUT - Se cere iesirea la vot: “Daca Iohannis va castiga, va fi greu sa mai fim o democratie adevarata”

Senatorul Calin Popescu Tariceanu considera ca daca Klaus Iohannis va castiga toata puterea la alegerile parlamentare din 6 decembrie, va fi greu ca in Romania sa mai fie o democratie adevarata!
Potrivit acestuia, baricada de la Inter nu a disparut, ci doar s-a mutat in sectia de vot.

Tariceanu spune intr-o postare pe Facebook ca in Romania bate un vant de libertate ca in decembrie 1989, iar in urma votului exista sansa sa se redeschida bisericile, scolile, teatrele, pietele, spitalele, iar romanii sa revina la vremurile bune!:

Totul aminteste de decembrie ’89! Pana si redeschisul pietelor seamana acum cu suta de lei in plus la alocatie oferita de Ceausescu de la balcon! Pe 6 decembrie trebuie doar sa votam!

Va indemn sa va luati toate masurile de precautie si sa votati! Daca Iohannis va castiga toata puterea (Guvernul lui, Parlamentul lui, justitia lui, procurorii lui, serviciile lui, presa lui) va fi greu sa mai fim o democratie adevarata!”.

Iata postarea facuta de Calin Popescu Tariceanu:

“Bate un vant de libertate ca in decembrie 1989! Avem sansa sa construim un decembrie istoric! Avem sansa sa repunem Romania pe fagasul democratic! Avem sansa sa redeschidem bisericile, scolile, teatrele, pietele, spitalele si sa revenim la vremurile bune!

Revolutia Romana a fost facuta de cei curajosi care nu au stat in case nici de frica tancurilor si nici de frica Securitatii! Generatiile care in decembrie ’89 aveam 30-40 de ani mai avem inca o data sansa de a salva democratia! Pentru ca noi stim sa o apreciem si sa o cinstim asa cum se cuvine, pentru ca doar noi ne mai amintim cat de rea e viata fara ea!
Totul aminteste de decembrie ’89! Pana si redeschisul pietelor seamana acum cu suta de lei in plus la alocatie oferita de Ceausescu de la balcon!

Dragii mei, va rog sa nu lasati sa pierdem ce am castigat in decembrie 1989! Un virus trecator nu este un motiv sa ne intoarcem in urma cu 30 de ani! Un virus nu este un motiv sa renuntam la drepturile si libertatile noastre pentru care au murit prea multi romani!

Pe 6 decembrie nu trebuie sa infruntam tancuri si gloante ca sa ne salvam tara! Pe 6 decembrie trebuie doar sa votam! Va indemn sa va luati toate masurile de precautie si sa votati! Daca Iohannis va castiga toata puterea (Guvernul lui, Parlamentul lui, justitia lui, procurorii lui, serviciile lui, presa lui) va fi greu sa mai fim o democratie adevarata!

Baricada de la Inter nu a disparut! Ea doar s-a mutat in sectia de vot!”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani