Grid star
antreprenoriat

​ BUCHAREST FOOD SUMMIT, EDITIA A VI-a- Vin noi parteneri de varf

Noi parteneri de varf la Bucharest Food Summit, editia a VI-a, care va avea loc intre 11-13 octombrie 2023.

Intre 11-13 octombrie 2023, Bucurestiul se pregateste sa gazduiasca cea de-a sasea editie a BucharestFoodSummit, un mare eveniment pentru agribusiness, productia alimentara, productia de bauturi, retail si HoReCa din Romania si Sud-Estul Europei. Acesta se afla deja la a VI-a editie.

Iata anuntul foodbiz:

"Ne bucuram ca Auchan sustine BucharestFoodSummit Editia a VI-a, ca Sustenability Sponsor, si ofera solutii de interes atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru consumatori.

Marii antreprenori, producatori, finantisti, bancheri, cercetatori, fermieri, institutii de invatamant si autoritati centrale si locale, transforma acest summit intr-un loc de intalnire si schimb de idei de prim rang intre actorii esentiali ai foodbiz-ului romanesc.

​ De ce sa participati la BucharestFoodSummit, editia a VI-a?

Aflati cele mai noi tendinte de la cei mai importanti jucatori de pe piata nationala si internationala.

• Va intalniti cu cei mai importanti decidenti din business si administratia din Europa de Sud-Est care explica perspectivele Romaniei in zona.

• Descoperiti informatii noi de la sute de fermieri, producatori, procesatori, retaileri, consumatori, decidenti HoReCa.

• Gasiti cele mai bune solutii de sustenabilitatea pentru o dezvoltare durabila a businessului.

• Intalnirile 1 la 1 cu cei mai importanti decidenti si oportunitati de a incheia business imediat.

• Invatati din experientele si povestile de succes ale partenerilor, competitorilor si specialistilor.

• Descoperiti produsele extraordinare ale Statiunilor de Cercetare-Dezvoltare-Inovare ale A.S.A.S. si ale unor producatori traditionala.

Pana pe 15 iulie, BucharestFoodSummit ofera un discount de 25% pentru participantii care vor sa profite de oportunitatea de a invata de la cei mai buni, de a-si mari businessul, de a dezvolta parteneriate si de a explora perspectivele viitoare ale sectorului.

La BucharestFoodSummit, editia a VI-a, 11-13 octombrie 2023, toti participantii pot expune gratuit mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!

Mai multe detalii pe site-ul oficial: www.bucharestfoodsummit.ro”.

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani