Grid star
eveniment

BUCURESTENII TREMURA DE FRIG IN CASA – Dezastru in Bucuresti. Iata ce se intampla sub conducerea"salvatorului Capitalei”, Nicusor Dan (Document)

E jale in Bucuresti sub conducerea lui Nicusor Dan, cel prezentat in campania electorala ca "salvatorul Bucurestiului”. Nu vom aminti mizeria din Capitala, parcurile lasate in paragina, si multe alte probleme, ci ne referim la caldura. Si apa calda. Care lipsesc in multe zone ale Capitalei.

La 10 grade celsius, cat arata prognoza meteo pe telefonul mobil sambata, 16 octombrie 2021, zeci de mii de bucuresteni nu au caldura. Si nici apa calda. Sau apa nu este rece ca gheata, dar nu are nici pe departe temperatura necesara pentru a indrazni sa faci un dus rapid. Cel mult, pentru a spala vasele. Dar si asta este o provocare.

Termoenergetica anunta ca sute de blocuri nu au apa calda, sau caldura, sau ambele. Motivul: avariile sau parametrii insuficienti pentru furnizarea agentului termic (click aici pentru a citi). Cel mai probabil, aceasta situatie va continua pana in primavara. Pana cand vremea se va incalzi.

Gigacaloria se scumpeste

Chiar daca caldura lipseste in multe zone din Capitala, Nicusor Dan, a anuntat ca pretul gigacaloriei va creste de la 1 noiembrie. Potrivit acestuia, se estimeaza ca pretul gigacaloriei va urca de la 490 de lei, cat este in prezent, la 600 de lei.

Nicusor Dan a declarat ca la 1 noiembrie, cand o sa fie stabilit noul tarif, dar si tariful pe care ANRE il stabileste, Consiliul General va decide cat din cei 600 de lei o sa fie platiti de bucuresteni si cat o sa fie platit de Primarie in continuare.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani