Grid star
eveniment

BUCURESTIUL E PRAF SUB NICUSOR – Bilant la 8 luni de la preluarea mandatului de Primar General al Capitalei: fara apa calda, plin de gunoaie, capuse si tantari (Document)

Au trecut opt luni de cand Nicusor Dan, care a fost sustinut la alegeri de catre PNL si USR-PLUS si-a preluat mandatul, iar Capitala sub conducerea acestuia este praf. Plina de gunoaie, de capuse si tantari, si fara apa calda. Iar la cum merg lucrurile, nu se intrevede nimic bun.

Parcuri lasate de izbeliste

Spre exemplu, in parcul Cismigiu gunoaiele nu mai au loc in cosuri si sunt aruncate direct pe jos, cel putin dupa amiaza, si asta pentru ca nu sunt golite la timp. Multe dintre banci sunt intr-o stare deplorabila, iar in continuare bucurestenii sunt atacati de insecte, cu toate ca Nicusor Dan a anuntat ca a inceput dezinsectia in Bucuresti. Insa nu prea se vede nimic. Aceeasi situatie o regasim si in Parcul Izvor, dar si in Herastrau. Predomina mizeria si gunoaiele in parcurile aflate in administrarea Primariei Capitalei pastorita de Nicusor Dan.

Apa calda, un lux

Daca parcurile sunt lasate de izbeliste, si bucurestenii sunt lasati fara apa calda. Spre exemplu, Termoenergetica a anuntat miercuri, 23 iunie 2021, ca agentul termic este oprit in multe zone din Capitala pentru remedierea avariilor (click aici pentru a afla zonele afectate).
Nu este un caz izolat. De cand a venit Nicusor la putere cu votul multor bucuresteni, lucrurile par sa se inrautateasca. Iarna trecuta oamenii au tremurat de frig in case, asa cum bine ne amintim. Noroc ca acum este vara si nu mai este nevoie de caldura. De apa calda, da, dar avariile se inmultesc pe zi ce trece. Actualul primar ridica insa din umeri si anunta ca va repara reteaua de termoficare cu fonduri europene. Candva. In rest, se plimba cu bicicleta pe pistele care nu prea exista in Bucurest. Cam astea sunt pana acum “realizarile” primarului dreptei.

Criticat de Andrei Caramitru

Pentru “realizarile” sale, Nicusor Dan a fost criticat, poate parea surprinzator chiar de Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, intr-o postare pe facebook:
Am un mesaj catre Nicusor Dan, Violeta Alexandru sefa PNL pe Bucuresti, sefii USR Bucuresti (Nasui si Voiculescu) si catre guvern. Bai oameni buni. Aveti vreun plan pentru Bucuresti? Vreun proiect cat de mic, ceva? Macar minimal. Orice fratilor. Deocamdata sunteti ridicoli, penibili. Zero barat. In special Nicusor”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani