Grid star
eveniment

BUGETUL ALTERNATIV, PREZENTAT IN 2 ZILE – Citu, bagat in corzi. Sunt sau nu bani pentru marirea salariilor?

Liderul PSD Marcel Ciolacu spune ca sunt bani pentru cresterea veniturilor romanilor.

Ciolacu urmeaza sa se intalneasca cu liderii principalelor confederatii sindicale din tara pentru a se consulta asupra principiilor pe care social-democratii construiesc bugetul national alternativ, precum si pe indicatorii macroeconomici.

Ciolacu acuza Guvernul condus de Florin Citu si spune intr-o postare pe Facebook ca este inuman si umilitor sa majorezi salariul minim cu 25 de bani pe ora intr-o tara unde 50% dintre salarii sunt intre 1.300 si 1.600 de lei lunar, iar preturile alimentelor si energiei au explodat!.

“Vom prezenta miercuri varianta noastra de buget, care demonstreaza ca sunt bani pentru a mari veniturile romanilor si a ajuta masiv economia”.

Iata postarea facuta de Marcel Ciolacu:

“Maine ne vom intalni cu liderii principalelor confederatii sindicale din tara pentru a ne consulta asupra principiilor pe care construim bugetul national alternativ, precum si pe indicatorii macroeconomici.

Datele noastre preliminare arata ca este corect tot ceea ce mii de sindicalisti striga de la inceputul anului in strada. Ca #austeritatea lui Citu este o minciuna! Ca este inuman si umilitor sa majorezi salariul minim cu 25 de bani pe ora intr-o tara unde 50% dintre salarii sunt intre 1.300 si 1.600 de lei lunar, iar preturile alimentelor si energiei au explodat!

Ca imprumuturile aberante ale guvernatilor s-au scurs in buzunarele clientelei de partid, la populatie si firme neajungand nimic!

Nu au vrut sa mareasca #alocatiile copiilor. Desi Germania, de ex., exact asta a facut anul trecut, iar acum, in America, presedintele Biden vrea sa dea intre 3.000 si 3600 de dolari pe an pentru fiecare copil.

Nu au marit #salariile si #pensile conform legii. In schimb, prietenii puterii s-au imbogatit din tunurile cu masti, gen Unifarm sau Romarm, sau din furtul de tabla, vezi cazul Baronului de la Iasi cercetat de DNA!
Nu au ajutat #firmele locale. Romania a avut cel mai slab raspuns fiscal anti-pandemie din Europa. Doar promisiuni electorale, in realitate sprijinul concret nici macar acum nu a ajuns la firmele afectate!

Romanii trebuie sa stie adevarul in privinta finantelor tarii. Bani sunt si nu doar pentru clientela puterii!

Vom prezenta #miercuri varianta noastra de buget, care demonstreaza ca sunt bani pentru a mari veniturile romanilor si a ajuta masiv economia!

Vom arata ca #sanatatea poate si trebuie finantata suplimentar! Vom explica romanilor cum Romania se poate dezvolta prin #stimularefinanciara si nu prin austeritate fiscala!

BunastareNUinghetare”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani