Grid star
camere de comert

CCIR ACUZA - Prin organizarea Topului National al Firmelor, CNIPMMR incalca grosolan legea privind protectia marcilor

Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) anunta ca a luat act cu surprindere asupra organizarii de catre Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) vineri, 30 octombrie 2020, a evenimentului sub titulatura de „Topul National al Firmelor din Romania”.

CCIR informeaza ca realizeaza, incepand din anul 1994, Topul National al Firmelor (TNF), fiind singura institutie abilitata prin lege sa stabileasca o astfel de ierarhie la nivelul intregii tari.

In acest context, arata CCIR, titulatura „Topul National al Firmelor” este marca inregistrata de catre CCIR la OSIM, avand valabilitate cel putin pana in anul 2025.

CCIR realizeaza clasamentul Topul National al Firmelor prin interclasarea clasamentelor judetene, validate de Camerele de Comert si Industrie Judetene, avand la baza o metodologie unica, complexa si unitara implementata la nivel national:

“Din nefericire, evenimentul organizat azi de catre CNIPMMR prin impostura si cu incalcarea nepermisa a legii privind protectia marcilor inregistrate, a expus mediatic inalti demnitari ai Statului Roman, fara ca acestia sa aiba cunostinta ca participa la un eveniment care contravine normelor legale in vigoare prin titulatura fraudulos folosita.

Constatand aceasta situatie, CCIR isi rezerva dreptul de a actiona conform legii, pentru ca astfel de evenimente care eludeaza normele si dispozitiile legale din Romania sa nu mai poata fi organizate in viitor si sa produca reale prejudicii”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani