Grid star
eveniment

CIOLACU IL ATACA PE IOHANNIS - “Trist presedinte, jalnic profesor!”

Ciolacu il ataca pe Iohannis! “Trist presedinte, jalnic profesor!”, acuza liderul PSD Marcel Ciolacu (foto dreapta), dupa conferinta de presa de miercuri, 9 septembrie 2020, sustinuta de presedintele Klaus Iohannis (foto stanga).

Concret, Marcel Ciolacu sustine ca Iohannis se spala pe maini in problema redeschiderii scolilor, in conditiile in care Guvernul condus de Ludovic Orban, pe care il gireaza, nu a fost in stare sa ia masurile adecvate pentru inceperea in conditii de siguranta a anului scolar. De asemenea, Ciolacu il ataca pe Iohannis si pentru afirmatia “copiii se obisnuiesc repede, chiar si cu lucrurile mai putin placute”. “Cu lipsa manualelor, a tabletelor si cu purtarea ore in sir a mastilor luate din banii parintilor?! Cu profesorii care vor intra la clasa cu frica ca se vor infecta, cu zeci de masuri aberante venite de la centru pentru primari, cu localitati intregi unde nu este nici macar semnal la telefon?! Cum?!”, il intreaba Ciolacu pe Iohannis, intr-o postare a liderului PSD pe pagina sa de Facebook, cerandu-i in acelasi timp sa sustina dublarea alocatiilor, pe care Guvernul Orban o refuza (click aici pentru a citi).

Nu in ultimul rand, Marcel Ciolacu ii transmite lui Iohannis sa inteleaga intr-un final ca nu este presedintele PNL, ci al tuturor romanilor. De asemenea, liderul PSD il someaza pe Klaus Iohannis sa inceteze campania electorala pentru PNL, dar si atacurile la adresa Opozitiei, in contextul in care presedintele Romaniei a lansat noi acuze la adresa PSD.

Prezentam postarea in care Ciolacu il ataca pe Iohannis:

Trist presedinte, jalnic profesor!

Este inacceptabil sa te speli pe maini pentru ca Guvernul TAU n-a fost in stare sa faca NIMIC pentru deschiderea in siguranta a scolilor.

Cum adica sa se ocupe primarii? Guvernul ce pazeste, domnule Iohannis?! Sunt 7 milioane de copii, parinti si bunici care nu stiu nici acum ce se va intampla pe 14 septembrie.

Cum adica sa spui ca elevii se obisnuiesc repede cu 'lucrurile mai putin placute'?! Cu lipsa manualelor, a tabletelor si cu purtarea ore in sir a mastilor luate din banii parintilor?! Cu profesorii care vor intra la clasa cu frica ca se vor infecta, cu zeci de masuri aberante venite de la centru pentru primari, cu localitati intregi unde nu este nici macar semnal la telefon?! Cum?!

Dar nu vreti dvs, domnule Iohannis, sa va obisnuiti cu ideea ca nu sunteti presedintele PNL, ci presedintele TUTUROR romanilor?

Sa nu mai faceti campanie desantata de la pupitrul prezidential, sa renuntati la amenintarile la adresa opozitiei si sa imbracati haina de presedinte, nu geaca galbena?

Curaj! Un prim pas ar fi sustinerea dublarii alocatiilor! Este legea pe care ati promulgat-o acum cateva luni si pe care o asteapta milioane de romani! Daca nu pentru altceva, macar pentru a le putea achizitiona copiilor lor tabletele atat de necesare acum educatiei! Tablete pe care, nici dupa luni de zile, Guvernul pe care il aparati cu atata ardoare nu a fost in stare sa le asigure celor care vor incepe luni scoala on-line”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani