Grid star
eveniment

IOHANNIS A FOST INEXISTENT – Eurodeputata Carmen Avram acuza: "Ne vor scadea banii pentru sanatate si dezvoltare rurala, subventiile vor fi mai mici si imprumuturile mai mari"

Dupa mai bine de patru zile si patru nopti de negocieri purtate dur la Bruxelles, pentru alocarea banilor europeni, Romania a iesit invinsa. Asta in timp ce Polonia si Ungaria – state numite si “copiii neascultatori” ai Europei - au castigat.

Constatarea este facuta de eurodeputata Carmen Avram (foto), care remarca faptul ca Romania nu a avut niciun cuvant de spus la masa negocierilor cu marile puteri ale UE.

"Ne vor scadea banii pentru sanatate si dezvoltare rurala, subventiile vor fi mai mici si imprumuturile mai mari", acuza Avram.

Rezultatul il datoram presedintelui Romaniei, care a fost mai mult inexistent, in comparatie cu alti lideri europeni care au fost vocali si de neclintit.

Prezentam concluziile europarlamentarului PSD Carmen Avram:

"Summitul de la Bruxelles s-a terminat, Romania a pierdut. Exact cum anticipam acum 3 zile, modesti, fara prieteni si fara forta de negociere, am plecat acasa cu ce au negociat altii pentru noi. Romania va primi, deci, mai putini bani decat in varianta initiala.
Altii, printre care si noii 'copii neascultatori' ai Europei, Polonia si Ungaria, au castigat. Ne vor scadea banii pentru sanatate si dezvoltare rurala, subventiile vor fi mai mici si imprumuturile mai mari. Asta, dupa 4 zile si 4 nopti de negocieri dure, in care presedintele Romaniei a fost, practic, inexistent. Vocea sa nu s-a auzit deloc. Spre deosebire de a altor lideri est europeni care au fost vocali si de neclintit.
Cand o sa vedeti declaratiile victorioase ale PNL, sa stiti ca sunt cosmetizate, elegant spus. Romania n-a existat la aceste negocieri pentru viitorul Europei post-covid".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani