Grid star
eveniment

IMPOZITAREA VENITURILOR BUGETARILOR – Cine castiga mai mult decat Klaus Iohannis ar putea fi impozitat progresiv. Iata salariul presedintelui

Bugetarii care castiga mai mult decat presedintele Klaus Iohannis ar putea fi impozitati progresiv, a declarat ministrul Muncii, Marius Budai. Totul este insa la nivel de discutii, iar pana in prezent nu s-a luat vreo decizie.


Budai a declarat la antena 3 ca nu vor fi taxe noi pentru veniturile salariale, ci doar pentru acele venituri ale bugetarilor care depasesc salariul presedintelui Romaniei, amintind de sporuri.

Iata declaratia ministrului Muncii:

"Stiu ca nu vor fi taxe noi pentru veniturile salariale, ci doar pentru acele venituri ale bugetarilor care depasesc salariul presedintelui Romaniei. Eu nu am vazut forma finala, pentru ca am cateva zile de cand nu sunt in tara, si aici este o chestiune de fiscalitate, nu de munca. Vorbim de veniturile, deci nu de salarii, de veniturile bugetarilor care depasesc, pentru ca mai sunt sporuri. Acolo era o discutie sa fie impozitate progresiv”.

Conform declaratiei de avere a presedintelui Iohannis, acesta a incasat anul trecut 178.391 de lei, adica aproximativ 14.865 de lei pe luna.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani