Grid star
punguta cu doi bani

Citu nu-i face jocul lui Barna

O atitudine surprinzatoare a fost afisata miercuri, 19 mai 2021, de catre prim-ministrul Florin Citu (foto dreapta).

Mai precis, intrebat dupa sedinta de Guvern cum comenteaza numirea fostului premier Viorica Dancila intr-un post de consilier de strategie la BNR (numire dispusa de catre guvernatorul Mugur Isarescu), Citu s-a oferit sa ofere un raspuns precis, multumindu-se doar sa declare urmatoarele:

Nu comentez politica de resurse umane a BNR. Discutam multe subiecte importante (n.r. Citu si Isarescu), dar nu politica de resurse umane”.

Cu totul altfel sunasera declaratiile vicepremierului Dan Barna (foto stanga) in seara zilei de marti, la B1 TV. Presedintele USR si-a dat drumul la ironii la adresa Vioricai Dancila, prezentand aceasta numire in termeni caricaturali:

Cred ca declaratiile de astazi ale domnului Vasilescu (Adrian Vasilescu – n.r.), care este un excelent comunicator, purtatorul de cuvant al BNR, un om pe care-l apreciez, cred ca declaratiile de astazi au fost printre cele mai grele din cariera domniei sale. Numirea doamnei Dancila in aceasta pozitie, pe de o parte, cred ca semnalizeaza finalul unei epoci, unui fel de a face politica in Romania si sper sa fie printre ultimele numiri de acest gen si pe de alta parte arata ce disperata nevoie are Romania de reforma si de schimbarea unui fel de a face politica. Un fel de a face politica la misto si la dispret, cum este aceasta numire, cred ca are – si sper ca are – zilele numarate in Romania si nu e idealist ceea ce va spun acum. De asta a aparut USR-PLUS, de asta au inceput sa se schimbe lucrurile in aceasta tara si de asta noile generati de politicieni incep sa nu mai accepte genul acesta de numire de tipul doamna Dancila consilier de strategie la BNR. Aceasta numire este la misto si la dispret. Cand am vazut stirea, am crezut ca este de la Times New Roman. Viata bate filmul”.

De aceea, spunem ca ne surprinde placut iesirea rezervata a lui Florin Citu, care nu s-a aruncat in barca plina de mascari a useristilor. Bravo lui – are o bila alba din partea noastra.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani