Grid star
eveniment

CITU RECUNOASTE ESECUL – Premierul, despre reforme: „In aceasta guvernare nu am facut mai mult”

Premierul Florin Citu, in prezent interimar, recunoaste esecul guvernului pe care l-a condus in privinta reformelor la anumite companii de stat. Mai exact a companiilor aflate in coordonarea Ministerului Transporturilor pastorit de Catalin Drula de la USR.

Citu s-a plans ziaristilor ca a cerut reforme la Metrorex si CFR Calatori, insa acestea nu s-au facut. Seful Executivului se disculpa si sustine ca nici dupa ce USR a plecat de la guvernare nu a putut face nimic, pentru ca nu a mai avut timp.

Iata declaratia premierului:

"In aceasta guvernare nu am facut mai mult sau cat doream sa fac in aceasta reforma a administratiei publice sau a aparatului public. Am cerut reforme la Metrorex, nu s-a facut, am cerut reforme la CFR Calatori, nu s-a facut, am cerut reforme la toate institutiile de stat si nu s-au facut.

Pentru ca au plecat de la guvernare fostii parteneri in septembrie, n-am mai avut timp sa acceleram sa facem aceste reforme.

Am avea loc sa eficientizam aparatul public. Aici va spun ce ne spun si oamenii pe strada. Aparatul bugetar este supradimensionat, salariile sunt mult prea mari, serviciile pe care le primim de la stat nu sunt eficiente. Vreau performanta de la angajatii din sectorul public, sa fie bine platiti iar cei care sunt pe pile si prietenii sa nu mai existe acolo”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani