Grid star
eveniment

CONTRACTE DE PESTE 600 MILIOANE LEI – Programul Anghel Saligny. Ministrul Dezvoltarii anunta unde se duc banii

Ministrul Dezvoltarii, Cseke Attila, a semnat 50 de noi contracte de finantare prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”, in valoare totala de 601.337.950,44 de lei.


Contractele semnate vizeaza modernizarea unor drumuri judetene, strazi si drumuri de interes local, reabilitarea unor poduri si infiintarea, modernizarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apa, a unor retele de canalizare si a unor statii de epurare a apelor uzate.
Cu aceste proiecte, numarul contractelor semnate, pana in prezent, in cadrul Programului National de Investitii ”Anghel Saligny”, se ridica la 457, in valoare totala de 4.854.703.632,21 de lei.

Renovarea energetica a cladirilor

Ministrul a parafat si 30 de noi contracte de finantare prin componenta C5 – Valul Renovarii.
Contractele, incheiate intre autoritatile publice locale din 12 unitati administrativ-teritoriale si Ministerul Dezvoltarii, au o valoare totala de 228.141.277,02 lei si vizeaza lucrari de reabilitare termica si renovare energetica a unor cladiri rezidentiale multifamiliale si a unei unitati de invatamant. Pana in prezent, prin cele patru componente ale PNRR, coordonate de Ministerul Dezvoltarii, au fost semnate 5.930 contracte de finantare.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani