Grid star
antreprenoriat

CRESTEREA TAXELOR - PSD ARUNCA BOMBA: “PNL confirma”

Cresterea taxelor. Partidul Social Democrat arunca bomba si sustine ca PNL condus de Ludovic Orban (foto) confirma in propriul program de guvernare ca va creste taxele.

Potrivit unei postari pe Facebook, social-democratii spun ca tintele liberalilor sunt veniturile IT-istilor si ale lucratorilor din constructii:

“Orban si Citu vor sa-i taxeze pe cei peste 400.000 angajati din constructii si pe cei 200.000 salariati din IT si comunicatii! O decizie ucigasa care va adanci tara in prapastia economica!”.

PSD face referire la un punct din programul de guvernare al liberalilor:

“Eliminarea distorsiunilor si lacunelor ce permit minimizarea poverii fiscale, asigurandu-se corectitudinea si echitatea in sistem”, si speculeaza ca vizati sunt IT-istii si cei din constructii, care sunt scutiti de impozitul pe venit.

Iata postarea PSD:

“PNL confirma in propriul program de guvernare ca va #creste taxele! Au ascuns decizia in spatele unei formulari stufoase, dar tintele lor sunt clare: veniturile IT-istilor si ale lucratorilor din constructii carora #PSD le-a oferit #facilitati importante la salarii!

Orban si Citu vor sa-i taxeze pe cei peste 400.000 angajati din constructii si pe cei 200.000 salariati din IT si comunicatii! O decizie ucigasa care va adanci tara in prapastia economica!
Vor afecta grav si alte industrii, cum ar fi productia de ciment, var sau vopsea, mobila si bricolaj, plus serviciile de suport pentru IT! Astfel, peste 800.000 lucratori vor fi loviti de #noiletaxe ale PNL!

Pe 6 decembrie, #votati impotriva cresterii taxelor propuse de Orban si Citu! #VotatiPSD!

testare

scolideschise

pietedeschise

NUtaxeNOI

STOPguvernuluiORBAN”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani