Grid star
criptomonede

CRIPTOMONEDA REPREZINTA VIITORUL – Sorin Ovidiu Vintu: "Viitorul pietelor financiare este criptomoneda. Operatiunile cu criptomonede vor distruge sistemul bancar clasic. Niste indivizi mai prostuti, chinezii, lanseaza o criptomoneda nationala. Proiectul d

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu (foto) trage un semnal de alarma asupra trenului pierdut de Romania, care avea ocazia sa produca prima criptomoneda nationala din lume, insa nu a facut-o din cauza liderilor care nu au curajul sa aiba asemenea initiative. Aceasta desi, puncteaza Vintu, viitorul sistemului financiar va fi criptomoneda!

Intr-o noua iesire publica, pe pagina sa de Facebook de marti, 9 martie 2021, omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu a vorbit despre importanta criptomonedelor, a votului electronic in Romania si despre necesitatea implementarii acestora intr-un timp cat mai scurt. Actuala putere nu va putea face asta, puncteaza Vintu, din cauza varstei, insa "Generatia" care va veni la putere ar face bine sa se aplece asupra criptomonedei pentru ca va reprezenta una dintre solutiile care pot ajuta enorm Romania: "Mai demult am spus ca Romania ar trebui sa lanseze o criptomoneda. Mugur Isarescu e batran de acum, am toata admiratia pentru cunostintele sale in domeniul bancar", afirma Sorin Ovidiu Vintu.

Sorin Ovidiu Vintu: "Generatie, viitorul pietelelor financiare este criptomoneda"

De altfel, puncteaza Vintu,criptomoneda va fi si cea care va distruge sistemul bancar astfel cum il stiam pana acum, fiind de inteles de ce guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, nu a luat in calcul lansarea criptomonedei romanesti.

Explozia criptomonedei i-a facut insa pe chinezi sa isi faca propria criptomoneda nationala (foto), Vintu exprimandu-si convingerea ca in spatele acestui proiect sta "o afacere colosala" - refacerea Drumului Matasii.

Din acest motiv, Sorin Ovidiu Vintu indeamna "Generatia" ca inainte sa ia decizia de a investi intr-o criptomoneda, sa se uite la proiectul economic din spate si la echipa de profesionisti care gestioneaza toata afacerea, caci aceeasi este cheia.

Recent, la inceputul anului 20201, Republica Populara Chineza a emis o lege care reglementeaza administrarea parolelor criptografice. Acesta este un pas important, premergator lansarii monedei digitale a Bancii Centrale chineze - CBDC. La finalul anului trecut, Banca Populara Chineza a testat modul in care functioneaza moneda virutala nationala, selectand aleatoriu 50.000 de chinezi carora le-a transferat un pachet de bani virtuali (echivalentul a 30 de dolari), cu care le-a solicitat sa faca cumparaturi.

Redam pozitia lui Sorin Ovidiu Vintu:

"Salut, generatie,

Doua teme pe ziua de azi. Criptomoneda si votul.

Criptomoneda: in ultima vreme, din ce in ce mai mult se vorbeste despre criptomoneda. Criptomoneda va reprezenta sistemul financiar de peste 20-30 de ani. Actualele valute vor disparea, sau poate vor ramane. Nu stiu. In momentul in care iei o decizie de a investi intr-o criptomoneda, uita-te la proiectul economic din spatele acelei criptomonede si la echipa. Background-ul echipei de profesionisti care gestioneaza aceasta echipa si proiectul.

Nu te lasa pacalit de vanzatorii de la MLM. Indivizii aia vand, dar nu stiu ce vand. Nu sunt escroci, dar te mint, ca sa isi poata vinde marfa si iti arunci banii pe geam.

Deci, cand iei decizia sa investesti intr-o criptomoneda, uita-te la proiectul economic din spate si la echipa de profesionisti care gestioneaza toata afacerea.

Mai demult am spus ca Romania ar trebui sa lanseze o criptomoneda. Mugur Isarescu e batran de acum, am toata admiratia pentru cunostintele sale in domeniul bancar.

Din nefericire, sistemul bancar este cel care se opune operatiunilor cu criptomonede. De ce? Operatiunile cu criptomonede sunt extrem de rapide, fara comisioane si ar distruge, si vor distruge sistemul bancar clasic. E normal ca domnul Isarescu sa ia in calcul lucru acesta. Niste indivizi mai prostuti, chinezii, lanseaza o criptomoneda nationala.

Proiectul din spatele acestei monede este refacerea Drumului Matasii. O afacere colosala.

Generatie, viitorul pietelelor financiare este criptomoneda. Incercati sa va convingeti politicienii de bloc, din sector, de cartier, sa se uite cu atentie si sa invete ce este aia.

Criptomoneda este una dintre solutiile care pot ajuta enorm Romania.

A doua tema, alegerile! Alegerile trebuie sa se faca prin vot electronic. La ora actuala exista sistemul blockchain, cel care sta la baza criptomonedelor. In momentul in care votezi electronic folosind acest sistem este exclus sa se mai poata fura.

Validitatea si valoarea acestui sistem cred ca este simplu de dovedit prin decizia pe care Master Cardul a luat-o acum o saptamana. Master Card trece pe tehnologia blockchain.

Generatie, daca nu ne deschidem mintea la nou, daca nu lansam niste proiecte nationale, tara asta se duce dracu de-a dreptul, se va destrama. Am toata incredre ca atunci cand vei ajunge la putere, vei lua in calcul si instrumentele moderne de dezvoltare. Si am incredere ca vei reusi sa scoti Romania din marasmul in care se zbate astazi. Sa ai o zi buna, generatie!"

*Filmarea poate fi vizionata AICI

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani