Grid star
eveniment

DE RAS: UN LIBERAL A INVENTAT PORECLA LUI NICUSOR DAN – Iata cine i-a spus “Plicusor Ban”

De ras: un liberal a inventat porecla lui Nicusor Dan. Ne referim la celebra deja porecla “Plicusor Ban”.

Dezvaluirea a fost facuta de senatorul PSD Daniel Zamfir. Acesta precizeaza intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de miercuri, 16 septembrie 2020, ca porecla “Plicusor Ban” i-a fost pusa de lui Nicusor Dan de catre fostul lider PNL Mihai Voicu in 2016: “In 2016, PNL a avut o campanie cu Predoiu pentru Primaria Capitalei. Stiu sigur ca le-au venit toate informatiile si dovezile despre cine e Plicusor si ce face! Motiv pentru care Plicusor, pentru cei care nu stiu, nu e porecla pusa de vreun pesedist, ci de un penelist: Misu Voicu!”.

Aceeasi dezvaluire fusese facuta anterior de Daniel Zamfir si intr-un interviu acordat Lumea Banilor. “'Plicusor Ban', unii ii spun si 'Puzisor'. Porecla 'Plicusor Ban' a fost inventata de cei de la PNL. Cei de la PNL l-au poreclit pe Nicusor Dan 'Plicusor Ban', in campania din 2016, cand PNL il avea candidat pe Catalin Predoiu. La vremea aia, toti din PNL prin postarile de pe Facebook, prin iesirile publice ii spuneau 'Plicusor Ban'. Are si un substrat toata aceasta chestiune, pentru ca tot ceea ce se spune despre Nicusor Dan – ca are acel mecanism prin care cu asociatiile sale blocheaza dezvoltari imobiliare, pentru ca ulterior sa stea la masa sa-si negocieze sa-si retraga plangerile si lucrurile sa mearga mai departe – nu este deloc lipsit de fundament”, spunea Daniel Zamfir in interviul acordat Lumea Banilor (click aici pentru a citi).

Inainte sa prezentam dezvaluirea senatorului Daniel Zamfir, trebuie spus ca aceasta a venit in contextul in care fostul primar al Sectorului 3, liberalul Liviu Negoita, a avertizat intr-o declaratie acordata site-ului inpolitics.ro ca alegerea lui Nicusor Dan ca primar general al Capitalei ar fi o catastrofa pentru bucuresteni (click aici pentru a citi).

Prezentam comentariul senatorului Daniel Zamfir in care acesta devoaleaza ca un liberal a inventat porecla lui Nicusor Dan:

“Adevarul stiut de toti liberalii

Chiar asa, dincolo de ce stie Liviu Negoita... In 2016, PNL a avut o campanie cu Predoiu pentru Primaria Capitalei. Stiu sigur ca le-au venit toate informatiile si dovezile despre cine e Plicusor si ce face! Motiv pentru care Plicusor, pentru cei care nu stiu, nu e porecla pusa de vreun pesedist, ci de un penelist: Misu Voicu!

Revenind...penelistii stiu cu probe cine e Nicusor si l-au pus candidat. Probele din 2016 primite de staff-ul PNL sunt perfect din aceeasi serie cu ce e acum in inregistrarile cu Nicusor facand presiuni pentru fratele lui interlop. Si atentie, domnu' care transpira si mintea ieri in conferita de presa, stia sigur ce face si ca n-are dreptatea-n mana! Cand suna el la Primarie? Cand? Dupa ce instanta daduse verde demolarii! Dupa! Adica sa impiedice demolarea validata de instanta!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani