Grid star
eveniment

DREAPTA UNITA, ACUZATA CA A DAT DEJA CINCI TEPE ROMANILOR – Torpila inceputului de an: "Guvernarea Teparilor care fura si taie venituri”

Liderul PSD Marcel Ciolacu acuza Guvernul Dreptei unite ca a dat deja cinci tepe uriase romanilor, si ca dupa alegeri, tot ce era promisiune a devenit agresiune!.

Ciolacu spune intr-o postare pe Facebook ca pensiile nu vor creste decat din septembrie, cu un procent infim, care nu acopera majorarile de preturi la alimente, medicamente, etc.

Presedintele PSD acuza Guvernul Dreptei ca saraceste 5,5 milioane de salariati, ca veniturile angajatilor din sectorul public ingheata in acest an:

„In sectorul privat, nici vorba de promisiunea USR ‘Zero Taxe pe salariul minim. GuvernareaTeparilor care mint, fura si taie venituri nu poate scoate Romania din criza! PNL si USR+ au promis prosperitate, dar le ofera romanilor doar austeritate!”.

Iata postarea facuta de Marcel Ciolacu:

„In prima saptamana de guvernare, noua putere a dat deja cinci tepe uriase romanilor! Dupa alegeri, tot ce era promisiune a devenit agresiune!
Guvernul Dreptei isi bate joc de 5 milioane de pensionari.

Anul trecut, PNL le dadea pensionarilor o majorare de doar 14% inaintea alegerilor si promitea ca le va mari pensiile cu diferenta pana la 40% in 2021.

Realitatea lui Citu este ca pensiile NU vor creste decat din septembrie, cu un procent infim, care nu acopera majorarile de preturi la alimente, medicamente si utilitati. V-au mintit, v-au pacalit!

Guvernul Dreptei saraceste 5,5 milioane de salariati

Veniturile lucratorilor din sectorul public ingheata in acest an. In sectorul privat, nici vorba de promisiunea USR ’Zero Taxe pe salariul minim’! Vor fi taxe, iar salariul minim creste cu doar 2 lei pe zi, suma ce nu acopera nici macar mastile de protectie. Peste 1,4 milioane salariati sunt trimisi inapoi in saracie extrema, sunt lasati sa moara de foame. V-au mintit, v-au pacalit!

Guvernul Dreptei umileste peste 215.000 profesori

In ultimul an, v-au spus permanent ca vor fi crescute salariile profesorilor, ca se va respecta legea si ca sunt prevazuti banii in buget. In august, minciuna a fost demascata: educatia nu mai era o prioritate, majorarile au fost amanate. Astazi vin si va spun ca nici in 2021 salariile profesorilor nu vor creste. V-au mintit, v-au pacalit!

Guvernul Dreptei condamna IMM-urile si antreprenorii romani

Au desfiintat Start-Up Nation, program de succes pentru mii de companii locale. In plus, de 6 luni, Guvernul promite granturi de investitii intre 50.000 si 200.000 euro din fonduri europene pentru IMM-uri din industria alimentara, panificatie, auto, energie si constructii. Niciun leu nu a ajuns pana acum in conturile vreunei companii mici si mijlocii! V-au mintit, v-au pacalit!


Guvernul Dreptei calca in picioare Justitia

Au facut referendum simultan cu prezidentialele din 2019 pentru ca legile justitiei sa nu mai poata fi schimbate prin OUG. Acum, chiar inainte de Revelion, pe sest, au dat OUG prin care modifica legile justitiei! O adevarata hotie de voturi de la cei care au promis exact contrariul! V-au mintit, v-au pacalit!

GuvernareaTeparilor care mint, fura si taie venituri nu poate scoate Romania din criza! PNL si USR+ au promis prosperitate, dar le ofera romanilor doar austeritate!”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani