Grid star
antreprenoriat

ESEC DE PROPORTII PENTRU GUVERNUL CITU – 55 din 57 de masuri propuse de Executivul PNL-USR-PLUS-UDMR au fost anulate

Esec de proportii pentru Guvernul Citu. 55 din 57 de masuri propuse de Executivul PNL-USR-PLUS-UDMR pentru IMM-uri si HoReCa au fost anulate. Dezvaluirea este facuta de PSD.

In ceea ce priveste HORECA, intr-o postare facuta pe Facebook, social-democratii acuza ca antreprenorii asteapta si in prezent ajutoarele cu care se laudau guvernantii. Ca sa nu mai vorbim de voucherele de vacanta care ar fi fost un colac de salvare, dar care au fost taiate.

Iata acuzatiile PSD la adresa Guvernului Citu:

"Din cele 57 de masuri pentru IMM-uri scrise in programul de guvernare, 55 au fost anulate!
Miliardul de euro fluturat IMM-urilor in campania electorala s-a transformat in cea mai sinistra minciuna. Doar o treime din firme au primit banii pentru capital de lucru. Iar Masura 3 - capital de investitii este anulata cu totul!
HoReCa asteapta si astazi ajutoarele mult promise. Voucherele de vacanta au fost anulate pentru 2021, sa se descurce hotelierii pe cont propriu. Plata celor 20%, diferenta intre cifra de afaceri din 2019 si cea din 2020 devine o gluma de la Radio Erevan: da, ajutorul de stat va fi achitat, dar cu doua precizari. Nu 20%, ci 8% si nu acum, ci peste cateva luni…
Si, pentru asta, trebuie sa plecati !”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani