Grid star
antreprenoriat

EXPANSIUNEA JYSK – Brandul scandinav de mobilier deschide magazin la Falticeni

JYSK inaugureaza inca un magazin in Romania. De data aceasta, la Falticeni. Astfel, devine magazinul cu numarul 89 pe care retailerul le detine pe teritoriul tarii noastre. Magazinul JYSK Falticeni are o suprafata totala de 1327 m2, precizeaza portalul Retail.ro, joi, 06 august 2020.

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria, a declarat:

“Expansiunea este parte din ADN-ul JYSK inca de la infiintarea companiei noastre, in 1979. Ne dorim sa fim cel mai raspandit lant de retail, iar planurile noastre de expansiune continua, chiar daca trecem printr-o perioada neobisnuita. In luna august avem planificate trei deschideri noi de magazine, prima fiind pe 6 august, cand inauguram JYSK Falticeni. Pentru JYSK, fiecare deschidere este un motiv de sarbatoare. Avand in vedere perioada prin care trecem insa, vom marca deschiderea printr-o saptamana de oferte excelente, in locul unui eveniment de deschidere. Clientii din Falticeni care doresc sa ne cunoască si sa se bucure de ofertele noastre speciale de deschidere o pot face timp de o saptamana. Ca si in restul magazinelor noastre, am implementat toate masurile de preventie pentru a evita raspandirea noului coronavirus si pentru ca angajatii si clientii nostri sa se simta in siguranta in magazin.”

JYSK Falticeni ofera celor care ii trec pragul in perioada 6 – 12 august 2020, reduceri care ajung pana la 75% la produsele preferate (peste 200). Este vorba despre mobilier de interior, prosoape, perne, plapumi, saltele, lenjerii de pat, corpuri de iluminat si obiecte decorative.

* Cititi aici articolul pe portalul Retail.ro

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani