Grid star
eveniment

FLORIN CITU INTERZICE CONCEDIILE DUPA “SUCCESUL” PNRR – Avertismenul transmis functionarilor care lucreaza la Planul de Redresare al Romaniei

Premierul Florin Citu a transmis vineri, 11 iunie 2021, un mesaj functionarilor care lucreaza la refacerea unor parti din Planul National de Redresare si Rezilienta, dupa ce Comisia Europeana a transmis o serie de observatii Guvernului cu privire la PNRR, si practic, o parte din proiect trebuie refacut (click aici pentru a citi).
Citu a declarat ca daca cumva, din cauza unei tratari superficiale a acestor observatii de vreun functionar vor fi probleme pe PNRR, acele persoane pleaca acasa.
Premierul a mai spus ca cei care lucreaza la plan nu pot sa mearga in concediu pana cand PNRR-ul nu va fi aprobat.
Florin Citu sustine insa ca Romania va lua cele 29, 2 miliarde de euro.

Iata declaratiile lui Florin Citu:

“Nu pierdem acesti bani. 29,2 miliarde euro ii vom lua pe toti. Avem proiecte importante depuse pentru Romania, care vor fi terminate pana in 2026, infrastructura, spitale, Romania educata, iar in acest moment suntem in procedura fireasca in care sunt toate tarile din UE. Comisia Europeana face observatii. Noi le raspundem. Si aici suntem in acest moment.

Avem un mesaj clar pentru cei care lucreaza la PNRR, pentru functionarii publici – trebuie sa stiti ca nu puteti sa mergeti in concediu pana nu avem acest PNRR aprobat. E responsabilitatea noastra sa avem cel mai bun PNRR. De aceea trebuie sa luati toate observatiile Comisiei Europene si sa le tratati cu mare, mare atentie. Daca cumva, din cauza unei tratari superficiale a acestor observatii de vreun functionar, si vom aveam probleme pe PNRR, va garantez ca acele persoane pleaca acasa. Nimeni nu pleaca acasa, in concediu, pana nu avem acest PNRR ”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani