Grid star
criptomonede

FUNCTIA DE PARTAJARE NFT, DISPONIBILA PE FACEBOOK SI INSTAGRAM - Creatorii de continut digital si colectionarii din 100 de tari pot accesa aceasta facilitate

Gigantul tehnologic Meta a anuntat ca a activat functia de partajare NFT pentru toti utilizatorii Facebook si Instagram din Statele Unite. Utilizatorii pot conecta portofelele de la Coinbase, Dapper Labs, MetaMask, Rainbow si Trust la Instagram si isi pot posta, de asemenea, NFT-urile in conturile lor de Facebook, potrivit unei postari actualizate joi, 29 septembrie, pe blogul companiei.

Gilda Popa

In mai, anul acesta, Meta a anuntat ca va testa functia de partajare NFT folosind un numar mic de creatori si colectionari din SUA. Anuntul a fost actualizat in august, cand compania a anuntat ca incepe extinderea internationala in 100 de tari din Africa, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu si America.

"In plus, acceptam acum conexiunile cu portofelele Coinbase Wallet si Dapper, precum si postarea obiectelor digitale de colectie realizate pe blockchain-ul Flow. Pentru a posta o colectie digitala, tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati portofelul digital la Instagram. Incepand de astazi (n.r 4 august), acceptam conexiuni cu portofelele terte, inclusiv Rainbow, MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet si Dapper Wallet. Blockchain-urile acceptate in acest moment includ Ethereum, Polygon si Flow. Nu exista taxe asociate cu postarea sau partajarea unui obiect digital de colectie pe Instagram”, a precizat compania in august. (foto 1)

Zuckerberg a vandut un card de baseball NFT al copilariei pentru 105.000 de dolari

Meta a continuat rapid implementarea proiectului, si a anuntat ca functia de partajare a NFT-urilor este disponibila pentru toti utilizatorii din SUA.

"Astazi anuntam ca toti cei de pe Facebook si Instagram din SUA isi pot conecta portofelele si isi pot impartasi obiectele de colectie digitale. In plus, toata lumea din cele 100 de tari in care obiectele de colectie digitale sunt disponibile pe Instagram pot accesa acum functia”, au scris reprezentantii Meta pe blog.

Anuntul vine dupa ce directorul general al companiei, Mark Zuckerberg, a vandut un card de baseball NFT al copilariei pentru 105.000 de dolari.

"Prin construirea suportului tehnic pentru NFT, ne propunem sa imbunatatim accesibilitatea, sa reducem barierele de acces la colectiile digitale si sa contribuim la crearea unui spatiu NFT mai incluziv pentru toate comunitatile (...) Intelegem ca tehnologia blockchain si NFT ridica intrebari importante cu privire la sustenabilitate. Meta va ajuta la reducerea impactului emisiilor care ar putea fi asociat cu afisarea obiectelor digitale de colectie pe Instagram prin achizitionarea de energie regenerabila”, mai noteaza Meta.

Compania promite, de asemenea, ca va extinde accesul la obiectele digitale de colectie in curand, aducand beneficiile detinerii NFT si mai multor creatori si colectionari.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani