Grid star
eveniment

GENERAL SRI NUMIT CONSILIERUL SEFULUI ASF - Piperea acuza

General SRI numit consilierul sefului ASF. Este vorba generalul George Viorel Voinescu (foto), pana de curand adjunct al Serviciului Roman de Informatii (SRI).

Astfel, generalul Voinescu ar fi fost numit consilierul sefului Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Nicu Marcu. Informatia a fost prezentata de site-ul stiripesurse.ro.

Generalul SRI numit consilierul sefului ASF a fost recent trecut in rezerva de presedintele Romaniei Klaus Iohannis. S-a intamplat in 31 iulie 2020. ATunci Iohannis a semnat inaintarea in gradul de general cu patru stele a lui George Voinescu si trecerea sa in rezerva: "Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 31 iulie a.c., urmatoarele decrete: Decret privind inaintarea in gradul de general – cu patru stele, la trecerea in rezerva, a domnului general-locotenent – cu trei stele Voinescu George-Viorel din Serviciul Roman de Informatii - la data de 1 august 2020”. (click aici pentru a citi).

General SRI numit consilierul sefului ASF. Avocatul Gheorghe Piperea acuza

Numirea generalului SRI George Viorel Voinescu in functia de consilier al sefului ASF Nicu Marcu a fost comentata de avocatul Gheorghe Piperea. Intr-un text postat miercuri, 2 septembrie 2020, pe pagina sa de Facebook, Gheorghe Piperea atrage atentia ca din pacate, aceasta este noua normalitate in Romania. “Aceasta este 'noua normalitate" in Romania - partidul unic securistilor si al serviciilor secrete, cu cu sucursala pnl la putere, cu sucursala psd facand opozitie de opereta si cu sucursala usr pe post de spectator uimit care vrea sa intre in joc, pe scena, dar nu i se permite”, scrie avocatul Gheorghe Piperea.

“Nu-i asa ca tot securisti si acoperiti ai securitatii veti vota, indiferent de solutiile pe care vi le propun eu sau pe care vi le-ar putea propune altii, poate mai destepti ca mine, dar tot neintinati de securism, ca si mine?”, adauga Gheorghe Piperea, tot in comentariul facut pe pagina sa de Facebook.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani