Grid star
eveniment

GUVERNUL COPY-PASTE – Presedintele PSD Marcel Ciolacu reclama plagiatul economic: ”Iohannis reevalueaza marile investitii ale PSD pe modelul Basescu. Sunt bune de numit liberale si puse in Planul National de Relansare Economica!”

Presedintele Camerei Deputatilor si al PSD, Marcel Ciolacu (foto), acuza Guvernul Orban de plagiat economic. Mai exact, ca a copiat marile investitii propuse de PSD, pe care le-a introdus in “Planul de relansare economica” a Romaniei.

Ciolacu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de miercuri, 1 iulie 2020, ca PNL a preluat investitiile regasite in programul de guvernare al PSD din 2016 si vrea sa le prezinte ca fiind ”marete inventii liberale”. Ministrul Finantelor, Florin Citu, doreste sa foloseasca aceste investitii in Planul de Relansare Economica prezentat azi de catre presedintele Klaus Iohannis, arata Ciolacu.

Presedintele Camerei Deputatilor mai acuza faptul ca liberalii nu au copiat doar masurile din programul de guvernare al PSD, ci si pe cele din Fondul National de Dezvoltare si Investitii infiintat de Liviu Dragnea in luna mai 2019.

Iata postarea de pe Facebook a presedintelui Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu:

Iohannis reevalueaza marile investitii ale PSD pe modelul Basescu. Sunt bune de numit liberale si puse in Planul National de Relansare Economica!

Ministrul Finantelor a dezvaluit deja cateva mari idei de investitii din Planul de Relansare Economica, prezentat azi tarii de Iohannis. La capitolul 'preluari din programul de guvernare al PSD', liberalii au punctaj maxim, 5 din 5!

Autostrada Sibiu-Pitesti - 3 din 5 loturi scoase la licitatie in guvernarea PSD, pe un lot se lucreaza efectiv de anul trecut;

Autostrada Comarnic-Brasov - se lucreaza din 2019 pe lotul Predeal-Cristian, azi liberalii vin cu modificari majore si spun ca avizele necesare dureaza 3 ani;

Modernizarea Aeroportului Otopeni - proiectarea si executia gata de licitatie in octombrie 2019;

Spitalele regionale - la final de guvernare, PSD finalizase lansarea procedurilor pentru spitalele din Iasi si Cluj, semnate imediat de Cabinetul Orban;

Sistemul National de Irigatii - PSD a inceput santiere de un miliard de euro din bugetul tarii si 435 milioane euro de la UE.

Ce nu spune Florin Citu dar a facut-o deja seful lui, Orban: PNL a reevaluat pana si proiectul PSD al Fondului National de Dezvoltare si Investitii, pe model polonez! Ce credeti, va putea oare Klaus Iohannis sa inghita toate astea, demn ca un pelican, si sa le prezinte drept marete inventii liberale?

#Guvernare copy-paste!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani