Grid star
eveniment

GUVERNUL DE DREAPTA, TORPILAT DE POLITISTI - "O sa ne trimiteti la bulgari, turci, sau la greci sa cheltuim banii"

Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNNPC) a organizat marti, 9 februarie 2021, un protest in strada dupa ultimele masuri luate de Coalitia de dreapta PNL-USR-PLUS si UDMR cu privire la salariul minim pe economie, neacordarea voucherelor de vacanta in acest an, dar nu numai.

Sindicalistii, in frunte cu Marius Ionescu (foto 2),+ comisar sef in Politia Romania, de 9 ani lider al SNPPC, iar din decembrie 2020 presedintele SNPPC, cer ministerului de Finante sa combata zona gri a economiei, despre care spun ca reprezinta poate inca o data bugetul Romaniei, iar astfel vor veni mai multi bani.

Sindicalistii din politie ii someaza pe guvernanti sa nu taie voucherele de vacanta, pentru ca altfel "o sa ne trimiteti la bulgari sau la turci, sau la greci sa cheltuim banii, si nu in tara asta. Nu cu romanii nostri. Ati terminat tot ce inseamna HORECA”.

"Nu sunteti sanatosi la cap?"

SNPPC arata ca masura de acordare a tichetelor de vacanta a reprezentat o masura buna, si asta pentru ca banii s-au intors la bugetul de stat, s-au creat locuri de munca, s-au incasat taxe si impozite:

“Ati fost beti cand ati vorbit ca vreti sa le taiati? Nu sunteti sanatosi ca sa taiati ce-ati dat?”.

Sindicalistii mai cer si un salariu minim decent:

"Cei care spun ca in Romania nu se poate, cei care vor ca romanii sa fie sclavi, sa plece din functiile respective”.

Iata declaratiile facute de liderul SNPPC Marius Ionescu:

Catre ministerul Finantelor si alte zone care ar trebui sa combata zona gri a economiei. Vreti sa va spunem noi ca ea reprezinta poate inca o data bugetul Romaniei. Faceti curatenie, faceti-va datoria. Scoateti aceasta zona gri la suprafata. Terminati cu taiatul voucherelor, ca o sa ne trimiteti la bulgari sau la turci, sau la greci sa cheltuim banii, si nu in tara asta. Nu cu romanii nostri. Ati terminat tot ce inseamna HORECA.

Ati emis o OUG prin care le-ati dat romanilor dreptul la vouchere de vacanta. O idee buna, pentru ca a intors banii in societatea romaneasca, a creat locuri de munca, s-au incasat taxe si impozite. Ati fost beti cand ati vorbit sa le taiati? Nu sunteti sanatosi ca sa taiati ce-ati dat?

In campania electorala promiteati marea cu sarea. Promiteati ca nu va atingeti de salarii si de pensii. De ce nu ati fost corecti si cinstiti sa spuneti ce aveti de gand sa faceti, pentru ca romanul sa stie cu cine voteaza. Poate nu va mai prind cei patru ani (la guvernare-n.r), poate poporul roman va iesi in strada si va face curatenie in societatea romaneasca, ca sa traim mai bine.

Vrem salariu minim decent! Se poate! Daca ne conduc romani patrioti!. Subfinantarea ucide, jaful care s-a petrecut in tara asta ucide. Noi, ca si politisti, avem revendicari pe care le-am transmis ministrului de Interne. Am iesit in strada pentru salariul minim.
A fost 600 lei in urma cu multi ani. O guvernare a reusit incet, incet, sa ridice acest salariu minim la 2.300 lei. Vom vedea cat va fi anul acesta: 2.400?
Poate cu ajutorul lui Dumnezeu si al patriotilor care ar trebui sa fie in Guvern si-n Parlament, 2.500 lei.

Romania este la coada Europei in ceea ce priveste salariul minim. Dragi guvernanti care inca mai sunteti patrioti, faceti curatenie in randul dumneavoastra. Cei care spun ca in Romania nu se poate, cei care vor ca romanii sa fie sclavi, sa plece din functiile respective”.

Click aici pentru video

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani