Grid star
eveniment

GUVERNUL FANTOMA – Fostul premier Victor Ponta da verdictul: “Sa ai un Guvern Ciolos 2 acum in criza ar fi fost o tragedie”

Eventuala instalare a unui guvern condus de Dacian Ciolos ar reprezenta o tragedie pentru Romania. Verdictul ii apartine fostului premier al Romaniei Victor Ponta (foto).

Concret, Ponta atrage atentia ca o numire in functie a unui Executiv in fruntea caruia s-ar afla Dacian Ciolos ar fi o inconstienta, in conditiile in care primul Guvern Ciolos, cel din 2016, a facut dezastru in tara, desi atunci Romania nu se confrunta cu o criza sanitara si economica precum cea din prezent, ba dimpotriva.

De asemenea, intr-un comentariu postat pe pagina sa de Facebook, luni, 18 octombrie 2021, Ponta acuza circul oferit in prezent de clasa politica, intrebandu-se care este pretul platit de romanii obisnuiti in fiecare zi: “De ce avem nevoie de 'circ' de prost gust cand oamenii chiar au o uriasa problema cu 'paine'??”

Redam comentariul fostului premier Victor Ponta:

“Eu tot am impresia ca totul este un circ ieftin - in cel mai nepotrivit moment! Evident ca acest 'guvern - fantoma' (sau de 'fantome') nu va fi votat de nimeni si nu va guverna / la fel de evident este ca, dupa dezastrul facut de Guvernul 'Ciolos' in 2016 - cand totul merge bine in Romania- sa ai un Guvern 'Ciolos 2' acum in Criza ar fi fost o tragedie!

Dar de ce pierdem atata timp cu acest circ? Cui ii foloseste? Care este pretul platit in fiecare zi de romanii obisnuiti? De ce avem nevoie de 'circ' de prost gust cand oamenii chiar au o uriasa problema cu 'paine'??

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani