Grid star
companii

HAOS IN BUCURESTI: GREVA DE LA STB CONTINUA – Nicusor Dan nu reuseste sa-i convinga pe angajati sa scoata mijloacele de transport pe strada

Greva de la Societatea de Transport Bucuresti continua si vineri, 21 ianuarie 2021, iar Primarul Capitalei, Nicusor Dan, nu a reusit pana in prezent sa-i convinga pe angajati sa reia lucrul. Edilul a mers la ora 06.00 la sediul STB, acolo unde se afla si in prezent.

 In aceasta dimineata, la fel ca si joi, niciun tramvai, troleibuz sau autobuz nu a iesit pe traseu, desi instanta a decis suspendarea grevei si reluarea de indata a activitatii.

Se cere demisia sefului STB

Unul dintre sindicalisti a declarat vineri dimineata ca dacă directorul STB isi da demisia, toata autobaza Ferentari iese pe traseu.

Directorul STB, Adrian Crit a declarat la digi 24 ca este deschis dialogului si le-a cerut scuze bucurestenilor pentru situatia creata:

"Vom face tot ce e posibil ca sa deblocam aceasta situatie. Sentinta judecatoreasca e executorie. Angajatii sa inteleaga ca isi pericliteaza locul de munca.

Fiecare angajat sa apeleze la constiinta proprie. Pe traseu sunt trei vehicule.

Executorii judecatoresti merg la sediul fiecarui punct de lucru pentru afisarea deciziei. Azi, instanta se va pronunta cu privire la legalitate".

Tribunalul Bucuresti a suspendat greva

Judecatoarea Loredana Florescu de la Tribunalul Bucuresti a suspendat joi, 20 ianuarie 2022, greva de la Societatea de Transport Bucuresti. Instanta a dispus reluarea de indata a activitatii. Tribunalul Bucuresti va judeca vineri, 21 ianuarie 2022, o alta cerere care are ca obiect constatarea nelegalitatii grevei, termenul fiind stabilit pentru ora 12.00.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani