Grid star
eveniment

INCEPE PROGRAMUL LITORALUL PENTRU TOTI: 34 LEI CAZAREA PE NOAPTE – Plata se poate face cu vouchere de vacanta. Startul se da duminica. Lista hotelurilor

Programul “Litoralul pentru toti” incepe duminica, 22 mai 2022, data de la care turistii se pot caza in hotelurile din statiunile de la Marea Neagra cu tarife ce pornesc de la 34 de lei pe noapte de persoana, preturile fiind cu pana la 70% mai mici decat cele din varf de sezon.

Potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), pentru editia din acest an si-au anuntat participarea zeci de hoteluri din toate statiunile de pe litoralul romanesc, care pun la dispozitia turistilor, cumulat, un numar de aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

Astfel, pana pe data de 19 iunie, romanii pot petrece un sejur pe litoralul romanesc in extra-sezon, cu tarife pornind de la 34 de lei pe noapte de persoana. La fel ca in anii precedenti, pachetele turistice pot fi achitate si cu vouchere de vacanta.

Preturi mici

Recomandam turistilor sa-si faca vacantele pe litoralul nostru si in extrasezon. Au toate motivele: plajele si statiunile nu sunt aglomerate, vremea este foarte frumoasa si, poate cel mai important argument, preturile sunt mult mai mici decat in lunile iulie si august. Ma bucur ca, in ciuda vremurilor dificile pe care le traversam, putem sa ducem mai departe acest program care a devenit o traditie si sa le oferim tuturor romanilor posibilitatea de a petrece cateva zile la plaja la tarife mai mult decat accesibile”, a declarat Dragos Raducan, presedintele FPTR.

Servicii al-inclusive

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toti” sunt cu pana la 70% mai mici fata de cele din varf de sezon. Cel mai ieftin pachet pentru o noapte de cazare fara mic dejun incepe de la 34 de lei de persoana, la un hotel de 3 stele pentru un sejur de minimum 5 nopti de cazare. Pentru cei care prefera cazare cu servicii de masa all-inclusive, tarifele incep de la 160 lei/noapte/persoana la un hotel de 3 stele pentru minimum 3 nopti de cazare.

Programul Litoralul pentru Toti se afla la editia cu numarul 40 si este singurul program social din Romania sustinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. Rezervarile se pot face atat direct, la hotel, cat si prin intermediul agentiilor de turism.

*Vedeti aici hotelurile inscrise in program

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani