Grid star
punguta cu doi bani

Joe Biden a obtinut binecuvantarea suprema (Foto)

* Tot mai mult se aude prin diverse medii politice, opinie imbratisata de foarte multi analisti, ca decizia Guvernului Orban de a inchide pietele va reprezenta sfarsitul regimului Iohannis-Orban. Masura a revoltat, asa cum s-a putut vedea, o tara intreaga, in conditiile in care romanii nu vor mai putea sa isi cumpere legume si fructe sanatoase de la taranii din piete, trebuind in schimb sa se inghesuie in hipermarketuri de unde sa isi ia fel de fel de mancare facuta in laborator. Hipermarketuri a caror cifra de afaceri creste fulminant, si care iata sunt lipsiti acum de concurenta gratie Guvernului Orban. Ei bine, inchiderea pietelor este considerate ca fiind o gafa monumentala, ale carei efecte se vor vedea la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, cand se asteapta ca PNL sa ia un scor mult mai mic decat cel asteptat. Iar pierderea alegerilor de catre PNL ar trebui sa insemne automat si demiterea Guvernului Orban, dar si un prim pas spre sfarsitul regimului Iohannis-Orban. Desigur, nimic nu e sigur, mai ales ca am vazut la locale cat de mult se pot fura alegerile, or actuala putere organizeaza alegerile.

Pe de alta parte, Guvernul Orban ar putea primi o lovitura in Parlament in ceea ce priveste inchiderea pietelor. Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca in Camera Deputatilor a fost depus un amendament care prevede ca pietele sa ramana deschise (vezi facsimil).

Orban se lupta sa scoata afara din piețe producatorii romani. PSD nu poate tolera acest atac mizerabil asupra romanilor care isi caștiga cinstit painea din munca pamantului. Romanii au dreptul sa puna pe masa produse romanesti. Vom vota maine in plenul Camerei Deputaților amendamentul prin care pietele sa ramana deschise, cu respectarea tuturor masurilor de distantare si protectie sanitara. – Presedintele PSD, Marcel Ciolacu

* In sfarsit, Joe Biden (foto), candidatul democrat la presedintia SUA, a obtinut adevarata binecuvantare de care avea nevoie ca sa se instaleze in fotoliul prezidential. Ne pastram marja de rezerva si spunem: „candidatul democrat”, iar nu „presedintele ales”, intrucat nu excludem ca rezultatul alegerilor prezidentiale din 3 noiembrie sa fie invalidat, ca urmare a unor fraude ce ar fi fost comise in favoarea lui Biden.

Dar sa nu deviem: dupa cum spuneam, Joseph Robinette Biden (da, nu radeti: chiar il cheama Robinette) a obtinut cea mai importanta blagoslovenie necesara insurubarii la carma Statelor Unite ale Americii. Nu, nu este vorba nici despre Dalai Lama, nici despre Papa Francisc. De altfel, acestia doi sunt niste bieti ametiti pe langa uriasa vedeta care i-a facut onoarea lui Biden sa se fotografieze cu el. Ne referim la agitatorul #rezist Marian Tivilic Morosanu, zis „Ceausescu”, pe care il puteti vedea in poza de mai jos.

Lasand gluma la o parte: bineinteles ca imaginea de mai sus este un trucaj. In schimb, fotografiile de mai jos sunt reale, Marian Ceausescu chiar tragandu-se in poza cu Scrasnila Voda, cu Sica Mandolina, cu Procurorul General de sinistra amintire Augustin Lazar, cu inculpata Laura Kovesi, cu Dan Barna si cu alte figuri ale menajeriei politice din Romania. Deci savurati!

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani