Grid star
eveniment

LOVITURA PENTRU PROPAGANDISTII RESTRICTIILOR – Premierul Florin Citu refuza masurile discriminatorii: „Nu vor rezolva problema”

Pozitie cat se poata de corecta a premierului Citu in legatura cu posibile restrictii pentru romanii care nu s-au vaccinat din diverse motive: "Discriminarile nu vor rezolva problema".

Surpriza, sau nu, premierul Florin Citu declara, din nou, ca restrictiile si discriminarile nu vor rezolva problema anuntatului val patru al pandemiei de Covid. Val cu care specialistii care fac turul televiziunilor (carcotasii se intreaba cand mai au timp si sa munceasca) nu se pun de acord. Unii zic ca deja a inceput, altii ca va incepe in curand.

Premierul Florin Citu a declarat insa ca restrictiile, lockdown-ul sau altfel de discriminari nu sunt utile: "Restrictii, inchis, sau altfel de discriminari si asa mai departe nu vor rezolva niciodata problema. Solutia este vaccinarea”.

Nici Iohannis nu vrea

Si presedintele Iohannis s-a declarat impotriva interdictiilor pentru cei care nu s-au vaccinat: “Nu pot sa accept masuri care duc la discriminari”.

Conform lui Iohannis, chiar si in cazul in care s-ar introduce restrictii pentru persoane nevaccinate in restaurante, cinematografe, etc, asta nu rezolva problema (click aici pentru a citi).

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani