Grid star
eveniment

LUDOVIC ORBAN, FACUT PRAF DE SOSOACA - Senatorea i-a adus aminte ca in timp ce romanii erau amendati daca nu purtau masca, liderul PNL chefuia: "Umpleati Guvernul Romaniei cu pahare de whisky"

Senatoarea Diana Sosoaca s-a dezlantuit miercuri, 16 iunie 2021, si l-a criticat pe liderul PNL Ludovic Orban, amintindu-i ca in timp ce romanii erau amendati daca nu purtau masti, el chefuia cu greii guvernului. Fara masca, dar cu whisky, tigari si trabuc (click aici pentru a citi).

Senatoarea a luat cuvantul de la tribuna Parlamentului, insa Ludovic Orban i-a spus ca s-au terminat dezbaterile. Diana Sosoaca nu s-a lasat intimidata si i-a transmis liderului PNL ca „nu s-a finalizat”. Dupa care l-a criticat pentru ca in timp ce romanii erau amendati, el „umplea Guvernul Romaniei cu pahare de whisky si trabucuri”.

Iata dialogul dintre Diana Sosoaca si Ludovic Orban

Ludovic Orban: ”Pe procedura, doamna senator Sosoaca”.
Diana Sosoaca: ”Nu, domnul presedinte, eu sunt inscrisa la cuvant”.
Ludovic Orban: ”S-au finalizat dezbaterile.”
Diana Sosoaca: ”Nu s-a finalizat, ca nu spuneti dumneavoastra in fata Constitutiei Romaniei. Exista o Constitutie si un Regulament pe care va bateti joc, asa cum va bateti joc si de Avocatul Poporului.”
Ludovic Orban: ”Aveti interventie pe procedura?”
Diana Sosoaca: ”Foarte bine, 3 minute, vad ca mi-ati majorat timpul la 3 minute, de la unul.”

Ludovic Orban: ”Va rog sa finalizati dupa un minut.”
Diana Sosoaca: ”Finalizez dupa 3 minute. Asa e la noi. Incercati sa fiti putin respectuos, domnule Orban. Pentru ca, daca ne aducem aminte, in timp ce dumneavoastra in timpul starii de urgenta umpleati Guvernul Romaniei cu pahare de whisky si trabucuri, poporul roman era amendat cu 20.000 de lei, pentru ca isi permitea sa cumpere o paine.”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani