Grid star
eveniment

MANCARE ROMANEASCA IN MAGAZINE – Ministrul Agriculturii, prezent la livrare. Iata ce gasiti pe rafturi

Produsele romanesti intra in magazine, ceea inseamna sprijin pentru producatorii locali.

Luni, 31 octombrie 2022, in prezenta ministrului Agriculturii, Petre Daea (foto), a avut loc o noua livrare de la producatorii romani catre magazinele PENNY, realizata prin Casa de Comert Agroalimentar Unirea.

Astfel, au fost preluate 19.200 de produse din care:

-1.000 cutii (de 500 g) prune uscate de Leleasca:
-7.800 borcane cu dulceata de dovleac,
-4.000 borcane cu dulceata de gutui:
-4.000 borcane cu pasta de macese:
-2.400 borcane fasole boabe in saramura pentru a fi introduse in circuitul comercial.
"Iata ca se diversifica gama de produse preluate de la producatorii din Romania si imi exprim satisfactia ca, prin eforturile conducerii Casei de Comert Unirea, cat mai multi retaileri raspund initiativei noastre si se alatura demersurilor facute pentru sustinerea productiei autohtone. Este o munca depusa in beneficiul tuturor, producatorii nu mai au grija desfacerii produselor obtinute, iar consumatorii au la dispozitie marfa de calitate, chiar pe rafturile marilor retele comerciale”, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Unirea livreaza

Prima livrare de legume a Casei Unirea dupa redeschidere a avut loc in urma cu doua saptamani, catre magazinele Carrefour Romania. Astfel, 12 tone de legume (cartofi, varza alba, varza rosie si dovleac placintar) preluate de la producatorii autohtoni au fost livrate direct la unul dintre depozitele retailerului francez din comuna Chiajna, judetul Ilfov, pentru a fi introduse in circuitul comercial.
Obiectul de activitate al Societatii Nationale "Casa Romana de Comert Agroalimentar UNIREA” – S.A. il constituie, in principal, organizarea si desfasurarea comertului cu ridicata si cu amanuntul, in depozite si magazine specializate, piete si targuri, cu marfuri agricole: cereale, legume-fructe, carne, lactate, oua, etc, precum si operatiuni de import-export cu aceasta categorie de marfuri. In acest scop, Casa Unirea organizeaza retele proprii de achizitie, procesare primara si industriala, precum si centre logistice, retele de vanzare in tara si in strainatate

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani