Grid star
eveniment

MAREA CONFRUNTARE - Citu vs. Orban. Castigatorul va fi anuntat saptamana viitoare. Miza: Ministerul de Finante

Lupta dintre Ludovic Orban si premierul Florin Citu atinge noi culmi. De data aceasta miza este Ministerul de Finante.

Ludovic Orban l-a criticat recent pe Florin Citu, nemultumit fiind ca premierul este in continuare ministru interimar la Finante. "PNL are o multime de specialisti de valoare in domeniul finante-buget, care ar putea sa gireze, ca titulari, portofoliul. De la Bogdan Hutuca, Sebastian Burduja, Lucian Heius”, declara Orban (click aici pentru a citi).

Citu il vrea pe Vilceanu

Dupa cum se observa, presedintele PNL, deci seful lui Citu pe linie de partid, nu a pomenit numele lui Dan Vilceanu pentru conducerea Ministerului de Finante. Cu toate acestea, Florin Citu a anuntat ca Dan Vilceanu este propunerea sa pentru conducerea Finantelor din Romania (click aici pentru a citi).
Ramane acum de vazut pe mana cui va merge partidul. Pe mana lui Ludovic Orban sau pe mana lui Florin Citu? Totul se va transa saptamana viitoare, cand Biroul Politic National al PNL va decide numele viitorului ministru de Finante, dupa cum Florin Citu a anuntat sambata, 14 august 2021.

Iata intrebarea adresata premierului:

"Ati vorbit despre propunerea dumneavoastra pentru Ministerul de Finante, Dan Vilceanu. Cum o sa faceti, pentru ca in acest moment presedintele PNL s-ar putea sa aiba si el o propunere? O sa mergeti cu Dan Vilceanu mai departe si o sa-l numiti fara sprijinul partidului?"

Iata raspunsul lui Florin Citu:

"Nu, mergem in Biroul Politic National pentru vot. Mergem in BPN pentru vot. Saptamana viitoare, sper sa avem miercuri un BPN ca sa votam o persoana pentru Ministerul de Finante. Eu v-am spus propunerea mea”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani