Grid star
eveniment

ORBAN, CARTONAS GALBEN PENTRU CITU – Seful PNL a rabufnit: „Sfideaza partidul. Nu pune pe cine vrea el”. Motivul pentru care premierul a tinut sa fie interimar la Finante

Liderul PNL Ludovic Orban il critica pe Florin Citu si spune ca acesta sfideaza PNL. Seful liberalilor a explicat de ce, in opinia sa, premierul a tinut sa fie ministru interimar la Finante, si nu a numit un ministru „plin”:

"Probabil a dorit sa se intoarca cat mai mult la Finante si probabil exact in perioada rectificarii ca sa poarte rectificarea amprenta lui ca premier".

Citu, obligat sa respecte deciziile partidului

Orban a declarat la b1 tv ca Florin Citu este obligat sa respecte deciziile statutare ale partidului in ceea ce priveste numirea unui nou ministru al Finantelor, spunand ca premierul "si acum are cateva restante” si nu a numit in functii publice oameni sustinuti de filialele liberale si trecuti prin filtrul formatiunii.

Liderul PNL a declarat ca nu intelege, avand in vedere cati specialisti are PNL in zona Finantelor, de ce a trebuit sa prelungeasca premierul atat de mult interimatul.

"Sfideaza!. Nu pune pe cine vrea el"

Intrebat ce se va intampla daca organismele PNL nominalizeaza o anumita persoana pentru postul de ministru al Finantelor, iar Florin Citu trece peste vointa partidului si numeste pe altcineva, Ludovic Orban a fost transant:
"Trebuie sa respecte decizia Partidului National Liberal, este obligat. Este premierul care reprezinta si care este sustinut de Partidul National Liberal – si acum are cateva restante, inca nu avem presedinte la Autoritatea de Digitalizare, filiala Giurgiu a facut o propunere, care a fost votata in Biroul Executiv, si nu a fost numit nici pana astazi, fara sa am niste explicatii.
In continuare avem un secretar de stat la Ministerul Economiei, care este sustinut de PNL Bistrita, care nu este numit in functie, desi a trecut de Biroul Politic National.
Sfideaza partidul, ca aici e vorba de niste decizii luate in forurile statutare ale Partidului National Liberal, el nu pune pe cine vrea el”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani