Grid star
criptomonede

MILIONARUL ROMAN DE 19 ANI CARE VISEAZA SA „BATA” RETEAUA ETHEREUM – Cine este Cristian Filip, tanarul din spatele FutureCoin, „revelatia” noii generatii cripto

FutureCoin, o criptomoneda romaneasca despre care fondatorii spun ca este bazata pe o tehnologie cu o viteza medie de 194 de ori mai rapida in raport cu celelalte tehnologii blockchain, se lanseaza pe piata globala la inceputul lunii decembrie. Anuntul a fost facut joi, 18 noiembrie, de echipa care a creat criptomoneda. FutureCoin a fost creata in 2020 de Cristian Filip (foto), un tanar de 19 ani, folosind un blockchain care conecteaza Binance Smart Chain (BEP20) si ERC20.

Fondatorul FutureCoin se descrie pe sine ca fiind un tanar antreprenor si milionar roman, care a intrat in domeniul afacerilor inca de la 15 ani, cand a inceput prin oferirea de servicii de marketing pe platformele de freelancing. In prezent, acesta gestioneaza fondul mutual de actiuni Filip Capital, unde administreaza active de peste 14 milioane de dolari, potrivit unui comunicat transmis joi de echipa e-futurecoin.com. Lumea Banilor recomanda, pentru investitorii interesati, un studiu aprofundat al proiectului si precautie cu privire la proiectele cripto aflate la inceput de drum.

Proiectele care sustin FutureCoin spun initiatorii, detin deja o capitalizare totala in valoare de 4 milioane de dolari, atragand de la inceputul lunii noiembrie aproximativ 3 milioane de dolari prin achizitii ale monedei, din care 600.000 de dolari reprezinta investitia a doi investitori privati din Dubai si Elvetia.

FutureCoin isi propune sa creeze o punte intre piata financiara traditionala si piata criptomonedelor. Tehnologia TradeLink, din spatele FutureCoin, are la baza un nou sistem de validare, POT (Proof of Trade), care presupune minarea automata in timpul tranzactiei si anonimizarea fiecarui schimb comercial, astfel incat sa ofere protectie completa impotriva atacurilor cibernetice. Aflata in faza de dezvoltare, noua tehnologie va fi lansata in decursul anului 2023”, se arata in comunicatul de joi.

Promisiunile criptomonedei FutureCoin sunt uriase: e sustinuta de proiecte cu potentialul de a atinge 4 trilioane de dolari in 2030

In prezent, promisiunile fondatorilor criptomonedei sunt cat se poate de promitatoare: criptomoneda va fi sustinuta de rezultatele reale a 12 proiecte tehnologice inovatoare in domeniul financiar, a caror valoare estimata ajunge la 4 trilioane de dolari pana in 2030, si pe care echipa din spatele FutureCoin spune ca isi propune sa le lanseze la nivel global.

Despre FutureCoin au scris, pentru prima data, in octombrie 2021, mai multe publicatii de prim rang din presa internationala, intre care marketwatch.com, bloomberg.com si digitaljournal.com, insa trebuie mentionat ca doar la sectiunea"„comunicate”, ceea ce presupune o preocupare serioasa pentru marketingul aferent noului proiect cripto din partea echipei.

In urmatorii doi ani, ne asteptam ca FutureCoin sa fie ‘ucigasul’ Ethereum. Sute de oameni cred in acest proiect, iar alti fondatori de criptomonede au inceput sa contacteze CEO-ul ca sa creeze un parteneriat semnificativ in spatiul cripto cu FutureCoin pentru a-si face visul in realitate. FutureCoin se afla in plina pre-vanzare, permitand publicului larg sa devina investitori de retail timpurii in acest proiect orientat spre viitor”, se arata in comunicatul din octombrie al companiei preluat de finance.yahoo.com.

Nu doar o criptomoneda, ci si o platforma de informatii vitale pentru investitorii cripto

Planurile echipei FutureCoin sunt extrem de ambitioase: tot in noiembrie, anunta lansarea Coinfiles, o platforma unde vor fi disponibile toate statisticile despre criptomonede, exchange-uri si piata cripto, precum si launchpad-ul pentru proiecte cripto si aplicatia investitorilor FutureCoin.

Aici investitorii vor putea vedea toate datele financiare, statistici despre campaniile de marketing, vor avea posibilitatea sa comunice intre ei si sa primeasca cele mai recente stiri din piata, dar si sa ia parte la deciziile board-ului cu privire la proiecte. In plus, suntem in faza de versiune Beta pentru Destiny Wallet & Destiny Swap, alte doua proiecte din ecosystemul creat de FutureCoin”, sustine Iustinian Filip, COO Tradelink Technology LTD.

Reprezentantii companiilor partenere precizeaza ca FutureCoin este singura moneda virtuala de acest tip care ofera posibilitatea de a investi in proiecte complementare din sistem, cu randament al investitiilor.

FutureCoin a fost creata in anul 2020, de catre Cristian Filip, in varsta de 19 ani, folosind un blockchain care conecteaza Binance Smart Chain (BEP20) si ERC20, acesta urmand sa fie folosit pana la dezvoltarea TradeLink. Tehnologia prin care opereaza TradeLink va permite tranzactionarea aproape instantanee, la o viteza de la 194 pana la 1.000 de ori mai rapida decat celelalte tehnologii actuale de tip blockchain. Totodata, va oferi o securizare si anonimizare a tranzactiilor efectuate, eliminarea taxelor suplimentare si conectarea la toate platformele existente pe internet si in viata reala, sustin initiatorii proiectului cripto.

Vedeti aici declaratia lui Cristian Filip

https://www.youtube.com/watch?v=0VwWwAeuIcU

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani