Grid star
punguta cu doi bani

Nelu Apendice

Ati auzit de „Nelu Apendice”? Este porecla aplicata ministrului Sanatatii, Nelu Tataru (foto).

Nu o spunem noi, ci fostul viceprimar general al Capitalei Aurelian Badulescu, pe motiv ca cica Tataru n-ar fi fost capabil decat sa faca operatii de apendicita pe vremea cand activa la spitalul din Husi (judetul Vaslui).

Intr-un mesaj publicat pe Facebook miercuri, 18 noiembrie 2020, Badulescu ii cere insistent premierului Ludovic Orban sa-l dea afara pe „sinistrul” si „distrusul” Tataru, pe care il face responsabil de gestionarea dezastruoasa a pandemiei.

Inainte sa va aratam ceea ce a scris PSD-istul, amintim ca, inca dinainte de a deveni ministru, Nelu Tataru primise de la presa locala porecla „Nelu Apendicita”.

Iata postarea lui Aurelian Badulescu:

Tatarule, vei da socoteala pentru crime si jaful organizat!

Care reforma in sanatate, domnule Iohannis? Cu Nelu Tataru, poreclit Nelu Apendice? Pai, ‘mnealui nu opera decat apendicite la Spital la Husi, ca de altceva nu era in stare.

Junghiul asta, numit ministru intr-o perioada de maxima contagiune, nu e in stare sa-si conduca ministerul, darmite un sistem medical national.

De cand e pe mandat (nu de ascultare) a avut grija doar cum sa-si puna 'nepoata 1' pe post de secretar general, cu singura pricepere a dereticatului sub mese, iar 'nepoata 2', sefa de cabinet. Sigur ca gradul de rudenie e o metafora. Cunoscatorii stiu ce misiune au angajatele.

Pai, tu, sinistrule, nu ai facut nicio sedinta de Consiliu stiintific, nu te consulti cu niciun specialist, dar iei decizii care trimit oamenii la morga.

Pentru incompetenta ta, mor oameni cu zile. Din lipsa ta de pricepere, ATI-urile sunt suprapopulate. Ai tocat peste un miliard de euro, numai in pandemie, si nu se vede nimic. Din vina ta sunt peste 10.000 de noi infectati pe zi.

Sfatuita de eminentele pe care tu nu dai nici scrumul de la tigara, Gabriela Firea ti-a cerut testarea in masa. N-ai vrut. Si din cauza ta azi Bucurestiul e la un pas de a se inchide.

Vei da socoteala pentru crime si pentru jaful organizat din minister!

LuCOVIDE, il mai tii mult pe distrusul asta sinistru?”

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani