Grid star
eveniment

NOI SCUMPIRI LOVESC ROMANIA – Avocatul Gheorghe Piperea anunta: “Pretul asigurarilor RCA se dubleaza... Pentru ca RCA se dubleaza, or sa creasca si preturile marfurilor. Din nou”

Veste teribila data de cunoscutul avocat Gheorghe Piperea (foto). Acesta anunta ca noi scumpiri vor lovi Romania.

Comentand iminentul faliment al companiei de asigurari City Insurance (click aici pentru a citi), Gheorghe Piperea precizeaza ca pretul asigurarilor RCA urmeaza sa se dubleze. Iar asta va produce efecte in lant, in conditiile in care nicio masina, inclusiv camioanele de transport marfa nu pot circula fara RCA.

Or, arata Piperea intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de vineri seara, 17 septembrie 2021, dublarea RCA va duce automat la cresterea preturilor marfurilor.

Redam comenatriul avocatului Gheorghe Piperea:

“ASF a decis retragerea autorizatiei de functionare a City Insurance. Urmeaza falimentul, saptamana viitoare. Plus alte imens de multe consecinte si enorm de mari raspunderi.

Pe moment, veti sti ca pretul asigurarilor RCA se dubleaza. Fara asigurare RCA nu puteti circula cu masina proprie. Deci, fie platiti dublul primei de asigurare, fie nu iesiti cu masina pe strada. Dar nici camioanele de marfa nu pot circula fara RCA. Pentru ca RCA se dubleaza, or sa creasca si preturile marfurilor. Din nou.

Credeati ca doar utilitatile ne rup la buzunar? Iote ca nu numai…

In rest, noi sa fim sanatosi, ca afacerile plandemice oricum prospera”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani