Grid star
business capital

OBSEDAT DE DRAGNEA, CITU AMENINTA CU TUPEU – Dupa ce a ingropat Romania in imprumuturi, Florin Citu acuza imprumuturile facute de PSD

Obsesia Dragnea continua! Dovada este cea mai noua iesire a ministrului de Finante Florin Citu.

Desi este in inchisoare de mai bine de un an, fostul lider PSD Liviu Dragnea (foto) continua sa fie folosit de liberali pentru ca acestia sa incerce sa-si ascunda esecul guvernarii. In acest sens, Florin Citu il acuza pe Liviu Dragnea ca impreuna cu Marcel Ciolacu si Sorin Grindeanu ca au distrus economia Romaniei, amenintand ca acestia vor fi trasi la raspundere.

Dar nu doar atat, caci intr-o postare pe pagina sa de Facebook, de luni, 19 octombrie 2020, Florin Citu da dovada de un tupeu inimaginabil. Mai exact, dupa ce a ingropat Romania in imprumuturi record, ministrul Finantelor a ajuns sa reproseze imprumuturile facute de PSD. Asta desi imprumuturile facute de Citu in mai putin de un an depasesc imprumuturile facute de Guvernul PSD in trei ani.

Iata postarea ministrului de Finante Florin Citu:

“Marcel Ciolacu, veti plati TOTI pentru distrugerea economiei!

PSD a distrus economia Romaniei.

In 2020 trebuie sa platim aproape 50 de MILIARDE lei datorii facute de PSD in perioada cand economia globala avea crestere economica.

Ca sa fie clar, aproximativ 50 de MILIARDE LEI doar in 2020.

Peste cateva zile trebuie sa platim aproape 10 miliarde lei pentru un imprumut facut de Dragnea si Ciolacu in august 2017. Nu era nicio criza economica. Din contra. Economia globala o ducea foarte bine. in loc sa reduca cheltuielile PSD, total IRESPONSABIL, a crescut deficitul bugetar si imprumuturile.

Daca PSD nu ar fi cheltuit acesti bani pentru partid si nu ar fi crescut deficitul acum puteam sa-i folosim pentru sanatate. Un guvern responsabil ar fi avut surplus la buget in perioada de crestere economica.

Da, Dragnea, Ciolacu, Grindeanu si gasca lor, pe langa OUG 13 au transferat bani de la buget in buzunarele proprii.

Pana si Grecia a ajuns la surplus bugetar in perioada de crestere economica din ultimii ani.

Este ingrozitor cum si-au batut joc de Romania.

Din puntcul meu de vedere, asa arata o strategie premeditata de distrugere a economiei nationale si pentru asta vor raspunde toti”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani