Grid star
eveniment

OLGUTA VASILESCU ACUZA GUVERNUL ORBAN – Fostul ministru al Muncii: “Cate firme au fost ingropate de indolenta si incompetenta acestui guvern?”

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu (foto), acuza Guvernul Orban pentru amanarea masurilor de relaxare.

Vasilescu se intreaba de ce Orban nu impune masurile de relaxare in contextul in care cazurile de coronavirus au inceput sa scada, contrar cifrelor afisate de Grupul de Comunicare Strategica.

Problema ridicata de Lia Olguta Vasilescu vine dupa declaratia Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, care a anuntat ca doar 4 din cei 4600 de bucuresteni testati au iesit pozitiv cu noul coronavirus.

Iata postarea de pe Facebook a Liei Olguta Vasilescu:

Doar 4 din 4600 de persoane testate sunt bolnave. Testare facuta cu aparatura performanta, dupa toate regulile si regulamentele nationale si internationale... Si atunci de unde cifrele prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategica? De ce nu incep masurile de relansare economica? Au trecut deja 125 de zile de cand ne tot ameninta Orban ca iese cu masuri economice... 125 de zile!!! Cate firme au fost ingropate de indolenta si incompetenta acestui guvern?

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani