Grid star
eveniment

PAIATA PSIHOPATA – Fostul sef al ANAF Gelu Diaconu lanseaza un atac devastator la adresa premierului Florin Citu: “Omul e paiata perfecta a liderilor liberali lacomi dar si a Stapanului inelelor… Omul este un pericol public pentru intreaga societate roman

Un atac devastator la adresa premierului Florin Citu (foto 1) a fost lansat de fostul presedinte al ANAF Gelu Diaconu (foto 2). Citu este catalogat drept o paiata psihopata, folosita de liderii liberali lacomi si de Stapanul inelelor, acesta din urma fiind evident Klaus Iohannis.

Intr-un comentariu pe pagina sa de Facebook, Gelu Diaconu atrage atentia ca Florin Citu trebuie inlaturat din functia de premier cat mai repede posibil, iar asta pentru ca este un pericol pentru intreaga societate romaneasca. Diaconu precizeaza in acest sens ca Florin Citu este complet desprins de realitate, iar cantitatea de prostii pe care le-a spus nu are egal.

Redam analiza fostului sef ANAF Gelu Diaconu:

Paiata psihopata

Ii citeam lui Citu postarile de pe blog sau FB pe vremea cand era in opozitie. Foarte repede am realizat ca omul e complet desprins de realitate si bate campii.

Am sunat imediat un prieten liberal din preajma lui sfatuindu-l sa-l struneasca pentru ca altfel intreg partidul risca sa cada in ridicol cu astfel de ‘specialisti’. Amicul liberal mi-a replicat ca Vasilica e bun in batalia politica ca propagandist, dar ca nimeni nu il va implica in administratia statului.

Odata devenit Citu ministru de finante l-am dojenit din prima zi. La inceput mai domol. De la prima prostie, cea cu bugetele paralele ale lui Orlando. Apoi, cantitatea de prostii spuse pe unitatea de timp de catre personaj avea sa nu mai aiba echivalent in istoria recenta a discursului public. Exista pagini intregi de gugumanii ale lui Citu inventariate deja in mass-media.

Ulterior, vazandu-i ascensiunea si coroborand informatii din interior am realizat ca omul e paiata perfecta a liderilor liberali lacomi dar si a Stapanului inelelor.

Am tacut o perioada nevenindu-mi a crede ca scenariul dospit in laboratoare cu Citu premier si presedinte de partid s-ar putea realiza vreodata.

Astazi insa omul este un pericol public pentru intreaga societate romaneasca. Cu cat este alungat mai repede de la butoanele puterii cu atat mai multe sanse de a se mai putea repara ceva.

P.S. Jocul perfid al PSD-ului fata de Citu&Co nu este aducator de voturi pe termen lung. Mai degraba intransigenta USR fata de paiata psihopata va transforma in voturi revolta mocnita a societatii”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani