Grid star
eveniment

PARANDARAT DE 4 MILIARDE EURO – Dezvaluiri despre miza pentru care “camarila lui Forin Citu” saboteaza instalarea unui alt guvern PNL

Premierul demis Florin Citu (foto) si camarila care l-a pus in fruntea PNL saboteaza instalarea unui alt guvern PNL din motive strict financiare. Mai exact, cele 200 de miliarde lei ramase de cheltuit din bugetul pe anul 2021.

Dezvaluirea ii apartine economistului Adrian Caciu, care, intr-un comentariu facut pe pagina sa de Facebook, joi, 28 octombrie 2021, face si un calcul al “comisionelor” pe care membrii guvernului interimar condus de Forin Citu le-ar putea incasa din cheltuirea celor 200 miliarde lei. “Un 10% ar fi 20 de miliarde lei, 4 miliarde euro. Asa, elegant”, scrie Caciu.

Iata postarea economistului Adrian Caciu:

“Realitatea este ca Florin Citu si camarila care l-a pus in fruntea PNL nu isi doresc un alt guvern PNL, indiferent de formula acestuia.

De ce?

Raspunsul este simplu.

Mai sunt 200 de miliarde de lei de cheltuit din bugetul pe anul asta, bani pe care un guvern interimar ii poate cheltui cu nonsalanta.

A se calcula care este parandaratul care ne da raspunsul la acest demers?

Un 10% ar fi 20 de miliarde lei, 4 miliarde euro. Asa, elegant.

Nu conteaza criza, nu conteaza ca mor oameni, nu conteaza ca pica economia.

Tot ceea ce conteaza pentru acesti indivizi este sa aiba pixul cat mai mult ca sa faca cat mai multi bani pentru sine si pentru clientela.

Daca Iohannis ii lasa, e partas!

Ia sa vedem daca e partas la interimatul fortat de Citu cu scopul clar de pix la bani!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani