Grid star
eveniment

PRESEDINTELE UCRAINEI, MESAJ PENTRU ATACATORI– Volodimir Zelensky: "Nu vom ierta. Nu vom uita”

Mesaj extrem de dur al presedintelui ucrainean Volodimir Zelensky: "Nu vom ierta. Nu vom uita. Ii vom pedepsi pe toti cei care au comis atrocitati, in acest razboi, pe pamantul nostru”.

Liderul Ucrainei a publicat pe facebook un nou mesaj in care acuza atacul Rusiei. Acesta sustine ca rusii vor bombarda intreprinderile din industria de aparare. Potrivit lui Zelensky, cele mai multe dintre acestea sunt situate in apropierea oraselor: “Este o crima, pur si simplu o crima!”, a spus, potrivit digi 24, Zelensky. Mesajul presedintelui ucrainean a fost facut intr-o zi religioasa cunoscuta sub numele de "Duminica iertarii”, in care oamenii isi cer iertare, de obicei raspunzand "Dumnezeu iarta, si eu iert”, potrivit euronews.

Iata mesajul lui Zelensky:

"Nu vom ierta blocurile bombardate, nu vom ierta civilii executati, distrugerea infrastructurii noastre, sute de morti, mii de suferinte umane. Dumnezeu nu va ierta asta nici azi, nici maine, niciodata! Rusia a anuntat ca maine (luni - n.r.) va bombarda intreprinderile din industria de aparare. Cele mai multe dintre ele sunt situate in orasele noastre, cu civili in jur. Este o crima, pur si simplu o crima!. Nu vom ierta. Nu vom uita. Ii vom pedepsi pe toti cei care au comis atrocitati, in acest razboi, pe pamantul nostru”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani