Grid star
eveniment

PROGRAMUL DE REDRESARE AL ROMANIEI – Iohannis si Orban, desfiintati: “Comisia Europeana a criticat dur documentul"

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea ii pune la zid pe Klaus Iohannis si Ludovic Orban si spune ca marele Program de Redresare si Rezilienta prezentat de cei doi in plina campanile electorala se dovedeste a fi “o noua minciuna, un nimic economic”.

Firea arata intr-o postare pe Facebook ca Programul de Redresare a fost criticat dur de Comisia Europeana, care spune ca documentul nu indeplineste criteriile impuse si ca nu ofera sustenabilitate economica.

Gabriela Firea, aleasa senatoare PSD, afirma ca romanii afla acum, chiar de la Comisia Europeana, ca faimoasele proiecte de relansare economica care ar fi avut 30 de miliarde de euro finantare din banii europeni ai programului de rezilienta sunt doar o insiruire de intentii, prost concepute:

“Foamea de putere a PNL risca sa ingroape Romania”.

Iata postarea Gabrielei Firea:

“Pocnesc gogosile din campanie una cate una! Marele Program de Redresare si Rezilienta, prezentat cu pompa de presedintele Iohannis si de guvernul Orban in plina campanile electorala, se dovedeste a fi o noua minciuna, un nimic economic, un balon de sapun.

Comisia Europeana a criticat dur documentul oficial, despre care spune ca nu indeplineste criteriile impuse si ca nu ofera sustenabilitate economica.

Romanii afla acum, chiar de la Comisia Europeana, ca faimoasele proiecte de relansare economica care ar fi avut 30 de miliarde de euro finantare din banii europeni ai programului de rezilienta sunt doar o insiruire de intentii, prost concepute si prost redactate, de incompetentii din guvernul PNL, care nu au prevazut o reforma serioasa in domeniile cerute de Uniunea Europeana, respectiv digitalizarea, protectia mediului, sustenabilitatea economica si educatia.

Odata-n plus se vede cum incompetenta, demagogia si foamea de putere a PNL risca sa ingroape Romania, sa-i amane ori chiar sa-i anuleze accesul la fondurile europene vitale.

Cerem inca o data atat presedintelui Iohannis cat si politicienilor de dreapta, sa puna capat jocurilor politicianiste pana nu e prea tarziu.

Romanii nu au nevoie de circul negocierilor de la Vila Lac 1.
Romanii au nevoie acum, urgent, de un guvern responsabil, care sa refaca planul de redresare si relansare a economiei, conform cerintelor Comisiei Europene.

PSD si premierul propus, Alexandru Rafila, pot pune in aplicare, din prima zi de guvernare, un plan concret si eficient de combatere a pandemiei si un program economic adaptat cerintelor Comisiei Europene.

DreaptaAduceAusteritate
BataiePeFunctii”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani