Grid star
eveniment

RALUCA TURCAN, FARA MASCA – Cu cat a fost amendata

Ministrul Muncii Raluca Turcan scoate 500 lei din buzunar pentru ca nu a purtat masca.

Romani, purtati masti, pentru ca va protejeaza! Acesta este mesajul transmis de autoritati de aproape un an. Culmea, tocmai guvernantii care cer asta nu le poarta! Printre acestia, ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Politistii au ascultat-o

Turcan a fost amendata, potrivit digi 24, cu 500 de lei dupa ce a fost fotografiata fara masca la o actiune de impadurire.
Amenda vine dupa ce Turcan a cerut politistilor sa o amendeze.

Iata solicitarea Ralucai Turcan :

"Am solicitat sa fiu amendata. Consider ca este corect, chiar daca au fost doar cateva momente si in tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatentie , pentru care imi pare rau, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepasare.
Inteleg criticile si mi le asum, dar trebuie sa explic si manipularile care au aparut mai ales in mediul on-line: intr-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la actiunea de impadurire cu fotografii mai vechi, cum este fotografia in care apar la masa alaturi de echipa mea din Sibiu, asta arata si directia vadit manipulatoare a acestei situatii.
Este important sa respectam toti regulile, este important sa ramanem prudenti si sa ne protejam sanatatea noastra si pe a celor din jurul nostru. Inteleg ca oamenii au obosit cu totii, dar trebuie sa ramanem prudenti si sa acceleram vaccinarea. Putem fi mai bine in scurt timp”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani