Grid star
eveniment

2 in 1: TE VACCINEZI, PRIMESTI MICI GRATIS IN PIATA OBOR - “E pe bune, nu-i o gluma”

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu anunta ca incepand de vineri, cei care se vaccineaza vor primi mici gratis in Piata Obor.
Edilul a scris pe facebook ca vineri se deschide “Caravana de la Obor”, un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid si fara programare. Cu Pfizer si Johnson & Johnson, serul intr-o singura doza:

“E pe bune, nu-i o gluma”.

Iata postarea lui Radu Mihaiu:

“Asa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru targ plin de istorie, Oborul, va fi o noua atractie: vaccin cu mici cu mustar. E pe bune, nu-i o gluma. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare in aceasta locatie, ce este probabil 'cea mai vizitata' de bucuresteni. Scopul dorit: sa oferim acces usor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii detinatori ai retetei celebrilor 'mici de la Obor' vor sa sustina campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o portie gratis de mici cu de toate si o apa racoritoare.
Vineri, deschidem 'Caravana de la Obor' - un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid si fara programare. Avem Pfizer si Johnson & Johnson, serul intr-o singura doza.
Programul centrului: Vineri si Sambata (11 si 12 iunie): 8-20. Duminica: 8-18.
Hai sa avem sanatate…si pofta buna”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani