Grid star
eveniment

RAZBOI TOTAL INTRE USR SI PNL – Liberalii, anunt public despre Clotilde Armand: "A dat buzna in biroul viceprimarului PNL. Da afara”

Se cam stinge dragostea de conjunctura, din interes pentru voturi, dintre USR si PNL. Si incepe scandalul ca la usa cortului la Primaria Sectorului 1 condusa de USR-ista Clotilde Armand.

Liderul PNL Sector 1 Sebastian Burduja a anuntat miercuri seara, 3 februarie 2021, ca primarita Armand „a dat buzna in biroul viceprimarului PNL, aflat in sedinta de Consiliu, ca sa anunte consilierii acestuia ca da afara din primarie viceprimarul PNL si staff-ul ei”.

Burduja spune intr-o postare pe Facebook ca acestia vor fi mutati in alta cladire si au la dispozitie „seara aceasta sa se mute”.

Burduja sustine ca gestul lui Armand vine dupa ce viceprimarul PNL a indraznit sa nu fie de acord cu fiecare punct de pe ordinea de zi a sedintei Consiliul Local.

Iata postarea lui Sebastian Burduja:

Sunt pur si simplu siderat. Nu am crezut ca putem trai asemenea momente in Romania anului 2021. Pentru cei care reproseaza ca 'spalam rufe in public', va spun atat: acestea sunt chestiuni de interes PUBLIC. Spre deosebire de PSD, noi vrem transparenta - totala. Iar cetatenii trebuie sa stie adevarul si sa judece singuri.

In sedinta de Consiliu Local 'de indata' de la sectorul 1 (convocata de urgenta fara sa existe nicio urgenta), inca in desfasurare, la punctul despre situatia scolilor in prag de redeschidere, adaugat pe ordinea de zi la propunerea consilierilor PNL (asta ar fi fost singura urgenta reala!), primarul Armand a iesit din sala. Ca sa scrie o postare pe Facebook.
Stiti cum a raspuns celor 10 intrebari legitime pe care PNL i le-a adresat public? Exact cum v-am scris de acum doua ore: ca 'USL traieste la sectorul 1'. Zero argumente, zero raspunsuri. Atat de mult ii pasa de scolile din sector ca a hotarat sa iasa din sala si sa arunce cu neadevaruri pe Facebook. La fel a facut si la sedinta de joi.

Dar asta nu e tot. A mai facut ceva. A dat buzna in biroul viceprimarului PNL, aflat in sedinta de Consiliu, ca sa anunte consilierii acestuia ca da afara din primarie viceprimarul PNL si staff-ul ei. Vor fi mutati in alta cladire si au la dispozitie…seara aceasta sa se mute.

Proiectele de pe ordinea de zi


De ce asemenea gesturi? Pentru ca viceprimarul PNL, impreuna cu colegii liberali, a indraznit sa nu fie de acord cu fiecare punct de pe ordinea de zi (de altfel, PNL a votat pentru la punctul legat de spitale si a avut permanent o abordare constructiva si decenta). Pacatul este ca echipa PNL a avut 'tupeul' sa puna intrebari dificile si sa ridice probleme delicate despre proiectele de pe ordinea de zi.

Si despre halucinantele intamplari de la ADP, dezvaluite de presa in cursul zilei de azi. Dupa ce a revenit in sedinta de consiliu, explicatia primarului Armand a fost aceasta: 'v-am facut o concesie cu acel birou, dar mi-am dat seama ca nu apreciati aceasta concesie'.
Judecati dumneavoastra.

Nu credeam ca astfel de manifestari sunt posibile in anul 2021, de la un primar care a castigat alegerile intr-un parteneriat. Eram convins ca pedepsele pentru nesupunere sunt doar file de istorie din vremuri de trista amintire…
O zi trista pentru comunitatea noastra, pentru administratia locala din sectorul 1 si pentru democratia Romaniei. Tara asta merita mult mai mult".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani