Grid star
business capital

ROMANIA, IN RECESIUNE PANA IN 2022 – Criza profunda nu poate fi evitata. BNR confirma (Documente)

Romanii trebuie sa se astepte la vremuri grele. Si sa renunte la a crede politicienii care dau asigurari ca tara noastra nu va fi lovita de criza.

Romania se va afla in recesiune in urmatorii ani. Mai exact, pana in 2022. Anuntul a fost facut de profesorul Cristian Socol, conferentiar universitar la Academia de Studii Economice, fost presedinte al Consiliului de Supraveghere la Fondul Roman de Contragarantare, pe baza datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei.

Cristian Socol subliniaza ca daca nu va fi implementat de urgenta un Plan de Relansare Economica, Romania va fi aruncata in criza profunda. “Dezastru! Pregatiti-va de aterizarea dura”, scrie pe pagina sa de Facebook profesorul Cristian Socol, care prezinta si documentele BNR ce confirma intrarea Romaniei in recesiune (vezi facsimil).

Cititi anuntul profesorului Cristian Socol:

Dezastru! Pregatiti-va de aterizarea dura. Romania va sta in decalaj recesionist cel putin 2 ani.

BNR arunca in aer prognozele Guvernului si anunta intrarea in decalaj recesionist precum si ramanerea Romaniei in criza cel putin pana in anul 2022.

Ar fi de ras daca nu ar fi de plans. Visul privind Revenirea in V este contrazis de datele BNR. V ul va fi sub linie adica sub 0 cel putin 2 ani. Iata ca BNR demonteaza minciuna revenirii rapide a economiei romanesti, prezentata drept o mare realizare.

Fara un Plan de Relansare Economica, care intarzie sa apara, Romania este aruncata intr-o criza profunda din care nu va iesi in urmatorii 2 ani. In lipsa masurilor simetrice de stimulare a cererii / ofertei agregate, economia va produce sub nivelul sau potential”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani