Grid star
eveniment

SANTAJ PE BANII ROMANILOR – Fostul premier Victor Ponta face dezvaluiri explozive despre premierul Ludovic Orban: “Candidezi la PNL, iti semnez proiectul”

Premierul Ludovic Orban face santaj folosindu-se de banii romanilor. Acuzatia a fost lansata de fostul premier al Romaniei, presedintele Pro Romania Victor Ponta (foto). Iar pentru santajul de care este acuzat, Orban ar avea la dispozitie 2 miliarde de lei, adica 400 milioane de euro, bani din fondul de rezerva al Guvernului.

Invitat la Romania TV, marti seara, 18 august 2020, Victor Ponta a facut publice marturiile primarilor din judetul Giurgiu, care sustin ca au fost chemati la Guvernul Romaniei de catre premierul Ludovic Orban, unde au fost pusi sa aleaga: fie candideaza din partea PNL si primesc bani pentru fonduri de dezvoltare, fie raman la actualele partide, insa trebuie sa isi ia gandul de la bani. Asadar, o campanie PNL de racolare de primari, derulata pe bani publici.

Iata dezvaluirile fostului premier Victor Pointa despre santajul pe care premierul Ludovic Orban si PNL l-ar exercita asupra primarilor de la alte partide:

“Am fost la Giurgiu, am lansat candidatul nostru, primarul in functie al municipiului Giurgiu. Erau mai multi primari acolo care ne-au spus: ne-a chemat domnul Orban la sediul Guvernului si ne-a pus in fata doua hartii. Una: programul PNDL in care o sa dea banii din fondul de rezerva, dar acolo semneaza doar prim-ministrul si ministrul de Finante; a doua: dosarul de candidatura la PNL, candidezi la PNL, iti semnez si proiectul pe PNDL. Sigur, ideea initiala a aparut de la domnul Dragnea, dar cei de la PNL au marit-o, ca totusi nu a indraznit nimeni sa cheme primari. Acum se face pe fata. Cele 2 miliarde de lei, 400 milioane de euro (n.r. - din fondul de rezerva al Guvernului), sunt bani foarte multi cu care puteai sa dai pensiile, puteai sa dai alocatiile. Astia sunt banii cu care santajeaza primarii sa treaca la PNL. Unii au rezistat, altii au spus ca ma duc la PNL ca altfel nu imi fac proiectele”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani