Grid star
eveniment

SE CERE AMANAREA ALEGERILOR – Partidul Ecologist Roman: “In loc sa amanati alegerile, voi dublati bugetul pentru extinderea zilelor de votare!”

Liderul Partidului Ecologist Roman, Danut Pop, trage un putenic semnal de alarma catre reprezentantii liberalilor, acuzandu-i pe acestia de interese meschine care pun in pericol sanatatea romanilor si sacrifica economia Romaniei: “In loc sa amanati alegerile, voi dublati bugetul pentru extinderea zilelor de votare!”

Partidul Ecologist Roman a solicitat amanarea alegerilor locale, explicand ca situatia de fata este mai grava ca oricand, inclusiv ca cea in care liderii PNL voiau anticipate.

Mai mult decat atat, Partidul Ecologist Roman acuza Guvernul Orban de faptul ca isi asuma orice risc pe bani publici, inclusiv pe acela de a dubla chetuielile. Toate acestea in sincron cu blocarea unor ramuri economice vitale pentru Romania.

Redam comunicatul Partidului Ecologist Roman:

In loc sa amanati alegerile, voi dublati bugetul pentru extinderea zilelor de votare!

PER acuza ca interesul politic al PNListilor este mai important ca sanatatea romanilor si ca economia Romaniei!

Trebuie doar sa le convina calculul politic si sacrifica totul. PER a cerut amanarea alegerilor locale, in conditiile in care situatia actuala este mai grava ca perioada in care PNListii voiau anticipate, ignorand si atunci apelul ecologistilor de a inchide granitele, ca masura de preventie si protectie a cetatenilor Romaniei. Astazi, planurile liberalilor primeaza din nou, in functie de sondaje. Se pare, insa, caau uitat” de restaurante sau teatre pe care le tin inchise, desi ar putea fi redeschise cu reguli clare daca insista sa scoata romanii la vot, tot cu “reguli clare”.

Mai mult, liberalii iau in calcul desfasurarea alegerilor locale pe parcursul a doua zile. Deci, Guvernul isi asuma orice risc pe bani publici si mai ales, dubleaza cheltuielile, perioada in care, tine blocate cateva ramuri economice importante!

Desi anunta ca numarul cazurilor noi de coronavirus a crescut alarmant in aceste zile, PNListii ne trimit pe teren cu listele de sustinatori ca sa strangem semnaturi pentru a ne inscrie in alegeri. Pe de alta parte, ne spun despre campania electorala ca nu se poate desfasura normal pe motivul pandemiei de COVID- 19. Cum ne vom promova candidatii? Fara campanie nu exista alegeri!

In ziua votului, in sectii vor fi permanent 9, 11, sau 13 reprezentanti politici, plus observatori, plus alegatori- 18 milioane persoane inscrise pe listele electorale, dintre care aproape jumatate se prezinta la vot. O aglomeratie care nu pare sa-i deranjeze pe guvernanti, atat timp cat ei cred ca au de castigat!"

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani